Сериозна промяна! Веселин Маринов с нов бизнес

Изненадващо ли е решението му

Сериозна промяна! Веселин Маринов с нов бизнес | StandartNews.com

Сериозна промяна в живота на Веселин Маринов, макар и свързана с неговата половинка.

Естрадният ас Веселин Маринов не жали средства, за да радва жената до себе си – Веселина Пеева. Бившата знойна сервитьорка от Добрич вече е горда собственичка на сладкарница, която се намира в луксозния планински затворен комплекс „Пирин голф и спа“ до Банско.

Сладкарницата се казва „Сбъднат сън“. Ако се съди по името, Пеева отдавна е мечтаела за това. Освен това тя е отлична кулинарка, като стихията й са десертите. „Никога не се отказвам от мечтите си, заради времето, което ще отнеме осъществяването им“, написа блондинката.

Мястото не е избрано случайно – Маринов и любимата му  живеят в разкошна вила в „Пирин голф“, където цената на подобни имоти е над 1 милион лева. Тя е обзаведена, без да се жалят средства, има и прекрасен двор, който през лятото е потънал в цветя и зеленина, а през зимата и отвън, и отвътре е с Коледна украса.

Изпълнителят на „Горчиво вино“ и Веселина са заедно от близо 6 години. „Тя ми дава онова, което от доста години не бях получил. Тази любов, която всеки мъж иска да има“, споделя певецът.

Той често прави романтични жестове към любимата си. Наскоро двамата посетиха Южна Италия и прекрасната вила Руфоло, която се намира в историческия център на Равело.

Двамата се запознават през 2017 година. Тогава Веселина все още е омъжена, а съпругът й е крупен бизнесмен от Северна България. Те имат две деца, които след развода са по-често при баща си, но гостуват и в дома на майка си.

Веселин Маринов е горд дядо на внуци-близнаци – Веско-младши и Цветелина, пише Флагман.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
bekka
преди 2 месеца

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Откажи