Сашо Кадиев показа първи снимки на малката Катерина

Сашо Кадиев показа първи снимки на малката Катерина | StandartNews.com

Първи снимки на малката Катерина показа тв водещият Сашо Кадиев. Днес той се завърна на екрана след кратко отсъствие покрай раждането на първото му дете и бе засипан с поздравления.

"Това е ръчичката на бебче, дясна ръчичка. Ето това пък са му краченцата на сладкото", каза развълнувано таткото, показвайки двата фотоса.

"Честито Сашо и на добър път. Да се обичате много, да се грижиш за твоите момичета както неведнъж ти казах", му пожела неговата екранна партньорка Деси Стоянова. Тя му подари торта от памперси и изтъкна, че гости на предаването също са донесли други подаръци за бебето.

"Танчето е много добре. Тя е много загрижена, притеснява се, кърмата полека върви . . .", обясни той за състоянието на своята приятелка след раждането.

Предаването "Преди обед" показа и ексклузивни кадри на Таня и Сашо минути преди тя да бъде приета в операционната, за да роди. На тях се вижда и бабата Катерина Евро.

"Вълнението е огромно. От първите мигове още започнах да чувствам, че вече нещата се усложниха и смисълът е друг", каза Сашо в сутрешния блок на бтв.

Искам да имам още деца, даже момче, сподели още той и изтъкна, че вече знае много неща за бебетата, може да сменя памперси и ще помага на Таня във всичко.

Припомняме, че бебето се роди на 19 март и бащата веднага сподели новината. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай