Сашо Кадиев се нахвърли на майка си и изуми всички!

Какво каза той на хората от предаването

Сашо Кадиев се нахвърли на майка си и изуми всички! | StandartNews.com

Известен наш шоумен и водещ изненада много зрители и колеги с изпълнение към още по-известната си майка.

Сашо Кадиев избухна жестоко срещу майка си Катето Евро и думите му изненадаха сериозно не само зрителите на развлекателната игра, но и всички останали, пише show.blitz.bg

Кадиев, когото напоследък гледаме в какви ли не формати на bTV, не спести нито детайл от това, което се е случило, при това в ефир, с популярната му майка.

"Аз ви казах да не я взимате!", с тези думи Кадиев е опитал да разколебае решението на продуцентите да поканят именно майка му - актрисата Катерина Евро. В петък вечер се очертава да видим един от най-веселите епизоди на шоуто. 

Наградата в епизода по традиция ще е типично родна – чудна колекция вкусни български компоти, а кой отбор ще се "домогне със зъби и нокти" до нея, ще стане ясно след броени часове.

След като Сашо Кадиев не пропуска случай и почти във всеки епизод включва някоя история за майка си – актрисата Катерина Евро, ето че найнакрая самата тя ще „връхлети" на живо в епизода със страхотната си енергия и чувство за хумор.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Лалаланд
преди 2 седмици

Тези са големи досадници. Той суче ли още от майка си?!

Откажи
Габи
преди 2 седмици

Явно има голям дефицит за водещи, след като само Кадиев и Алекс се въртят във всички нови предавания. Поне да бяха кадърни и любими на публиката, но те са абсолютно досадни натрапници.

Откажи