Сара Джесика Паркър искала да се разведе

Сара Джесика Паркър искала да се разведе | StandartNews.com

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик са женени от 16 години, но признаха, че са минали през не малко трудни моменти. Звездата от "Сексът и градът" разкри тайната на дългия брак, която всъщност я формулирал съпругът й: "Малко се притеснявам да ви го споделя, но веднъж някой попита Матю за брака ни и затова как успяваме да го задържим през всички тези години. А той отговори, че просто никога не сме искали да се разведем по едно и също време", разкри Джесика.

 

Тя е категорична, че компромисите и усилията, положени в дългогодишната им връзка, са важен фактор за стабилните отношения помежду им. "Оставаш женен, защото искаш да бъдеш там въпреки всичко. Смятам, че бракът заслужава също толкова усилия, колкото и кариерата", разказва звездата.

 

Паркър никога не чете публикациите за нея в интернет, тъй като "случайната жестокост" в коментарите на хората не й понася. "Никога не проверявам името си в Гугъл. Любопитно ми е всичко останало, но не и това, което хората са казали по мой адрес", споделя Сара в интервю пред британското издание на сп. "Harper's Bazaar".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай