Съпрузи се бесиха, спасиха жената

Съпрузи се бесиха, спасиха жената | StandartNews.com

Васви сложил примката от любов към Гюлшан, наскоро купили фургон за дюнери

Съпрузи увиснаха на бесилото през няколко часа. Трагедията се разигра в шуменското село Черноглавци. Първа към въжето посегнала жената Гюлшан Сюлейман. В неделя тя слязла в мазето на семейната къща. 49-годишната жена си направила примка и увиснала на нея. Тя обаче била спасена от роднини, които я откарали веднага в болница. Няколко часа по-късно, в понеделник, и съпругът й Васви слязъл в мазето и си сложил примката на врата. Той обаче починал. Синът му го открил прекалено късно на въжето, мъжът вече бил издъхнал. Днес Гюлшан е изписана от болница в сравнително добро състояние. От полицията потвърдиха за опитите за самоубийство на съпрузите.

В селото недоумяват какво може да е накарало двамата да посегнат на живота си. Според запознати мъжът опитал да се обеси от любов по жена си. "Не знам защо се е случило. Бяха добри хора, обичаха се. Не знам дали има предсмъртно писмо. Полицията ще изясни", каза кметът на селото Салим Осман.

Семейството има една дъщеря и трима синове. Само преди седмица оженили най-малкия от тях. Фамилията преживявала от социални помощи, но не страдали от бедност. Според запознати семейството купило фургон, за да прави дюнери. "Тъкмо им потръгна работата и какво стана", вайкаха се съселяните на семейство Сюлейман. Синовете на Гюлшан и Васви работели в Свиленград. Дъщеря им отскоро пак заживяла с родителите си, след като се развела.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай