Само в "Стандарт"! Сашо Кадиев се завръща в бТВ

Само в "Стандарт"! Сашо Кадиев се завръща в бТВ | StandartNews.com

Любимият тв водещ на цяла България Александър Кадиев се завръща в бТВ. Новината съобщи самият той в ексклузивно интервю за „Стандарт”.

Израснах в бТВ и като професионалист, и като човек. Когато постъпих в телевизията бях на 28 години и сега, когато се оттеглих за известно време, вече съм на 40, каза Кадиев. Той сподели, че най-вече му липсва срещата с хората и „тази свобода, която имах възможност да получа – да се изразявам свободно, да казвам мнението си, да коментирам”.

Попитан да очакваме ли скоро пак да се появи в ново предаване, Сашо Кадиев отговори: „Да, догодина най-вероятно ще се появя”.

Не мога много да издавам, но във всеки случай зрителите ще ме гледат със сигурност от новата година до пролетта в различни предавания по бТВ, категоричен бе Кадиев.

Цялото интервю четете в новия брой на седмичника „Стандарт”, който вече е на пазара!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
ИВАН ИВАНОВ
преди 4 месеца

ВРЪЩАЙ СЕ САШКО ПЛАЧЕМ ЗА ТЕБ

Откажи
Мария
преди 4 месеца

Бял боб хвърляме за мамин Сашко, кога ще цъфне на екрана...Имам чувството, че на някои хора им липсват очи...

Откажи
Сиси
преди 4 месеца

Саше, най- много ми е жал, че си се влюбил в това момиче. Хора с тази д.........а се вкопчват и страдат ако ги изоставиш. Не искам да си мислиш, че някой ти завижда. Много е видимо ама изглежда си много влюбен.

Откажи
Рени
преди 4 месеца

По добре не се връщай народа не те иска тъкъв хулигани и лиглоь

Откажи
Бай Пас
преди 4 месеца

Този наистина ли си мисли , че е актьор или пък водещ?? Майка му си е изтри от е.. .. докато го вкара преди години в ТВ, но вече остаря и едва ли ще го вземат

Откажи
Аbc
преди 4 месеца

Ама, разбира се, че ще се върне на хранилката, къде другаде толкова мангизи, еййй, наглостта му е космическа, а и като има кой да му бута зелника в ръчичките, жалката картинка е пълна....

Откажи