Русев дари Лана с "Мазерати" за ЧРД

Русев дари Лана с  "Мазерати" за ЧРД | StandartNews.com

Кънтри легенди надъхват българина за "Кечмания"

Българският кечист Русев в световната федерация (WWE) се доказа като страхотен джентълмен. Неговата годеница Лана имаше рожден ден, а пловдивчанинът й направи невероятен подарък. Преди няколко седмици Мирослав Бърняшев (както е истинското му име) реши да отправи предизвикателство към колегите си от кеча. Той заложи чисто новото си "Мазерати" за 140 000 долара, че в продължение на целия епизод от "Първична сила" той няма да бъде хванат и хвърлен. Русев издържа, но все пак подари луксозната кола - на годеницата си Лана. "Честит рожден ден на моята Лана. Тя не само спечели сърцето ми, но и това Мазерати", написа Русев под снимка на красавицата и колата.

В същото време българинът реши да загрее за предстоящата Кечмания с концерт. Българинът посети изпълнението на легендите в кънтри музиката Крис Кристофърсън и Уили Нелсън. Двамата забиха в града, в който Русев живее - Нешвил. "Легенди, които са общо на 156 години, но се представят така все едно кариерата им сега започва", написа Русев под снимка в "Инстаграм". На нея се вижда, че нашият кечист е изслушал концерта от първите редове.

Както е известно, тази година на най-големия форум в WWE Русев ще се опита да спечели титлите на двойки. Българинът и приятелите му от Лигата на нациите ще се бият срещу шампионите - Новият ден. Събитието ще се проведе на 4 април на "AT&T Стейдиъм", Арлингтън/Далас, Тексас. Очаква се именно там дебютния си мач в WWE да направи и Лана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай