Роналдо и Марадона са №1 в Инстаграм за 2020

И Меси влезе в тройката със селфи с дон Диего

Роналдо и Марадона са №1 в Инстаграм за 2020 | StandartNews.com

Анализатори от приложението Instagram съставиха списък с десетте най-популярни публикации за 2020 г., които са получили най-много харесвания, според Billboard.

Първото място е за футболиста Кристиано Роналдо. Постът му за смъртта на легендарния нападател Диего Марадона, който почина през ноември събра 19,7 милиона харесвания.
Втората най-популярна публикация през миналата година е тази на официалната страница на актьора Чадуик Боузман, която обяви смъртта му от рак на 43-годишна възраст. Публикацията е събрала 19,1 милиона харесвания.
Лионел Меси също попада в челната тройка. Капитанът на испанския клуб Барселона също като Кристиано Роналдо публикува снимка в памет на Диего Марадона. Тя получи 16,4 милиона харесвания.
В десетте най-популярни публикации попадна и телевизионната звезда Кайли Дженър. Нейната сладка снимка, на която рапърът Травис Скот се появява заедно с им дъщеря Сторми, е събрала 16 милиона харесвания.
Петото място е за баскетболиста ЛеБрон Джеймс. Постът му, в който той почете паметта на легендарния баскетболист Кобе Брайънт, беше оценен от 15,4 милиона потребители.
Шестото място е за певицата Арина Гранде. Нейната поредица от снимки, с които обяви годежа си с агентът на луксозни недвижими имоти Далтън Гомес в края на декември,  се хареса 15,5 милиона души.
Останалите места в класацията - седмо, осмо, девето и десето си поделиха Кайли Дженър и Кристиано Роналдо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай