Четвъртък,

Романтично предложение за една зодия, друга ближе стари рани

От: Стандарт -
9495
Романтично предложение за една зодия, друга ближе стари рани
A
A
A

ОВЕН

Денят ще е лек, успешен и ползотворен. Струва си да започнете с неща, които сте отлагали дълго време. Бързо ще се справите с тях и ще постигнете това, към което се стремите. Възможно е нови познати да ви предложат помощ. Не отказвайте. Обща кауза ще ви помогне да се сприятелите.

ТЕЛЕЦ

Днес повече от обикновено ще привличате вниманието към себе си. И това ще се окаже много полезно - ще ви позволи да намерите съмишленици или да направите добро впечатление на онези, които отдавна ви симпатизират. Не са изключени срещи, които ще получат романтично продължение.

БЛИЗНАЦИ

В началото на деня трудно ще се концентрирате върху задълженията си. Вероятни са дребни неприятности или досадни инциденти, заради които ще сте доста. Много от вас ще ще раздразнят от това. В следобедните часове ще имате възможност да се захванете с нов проект. Не я пропускайте!

РАК

Действайте решително и ще успеете. Това е добър ден за поемане на инициатива в работата и в личните отношения. Можете да се заемете с нещо, което не сте се осмелявали да започнете дълго време. Звездите ще са на ваша страна и постигането на желания резултат ще бъде лесно.

ЛЪВ

Първата половина на деня ще е доста напрегната. Най-вероятно по това време ще трябва да правите няколко неща наведнъж, да решавате неочаквани проблеми или да помагате на близките си. Може би изпълнението на някои от вашите собствени планове ще трябва да бъде отложено за известно време.

ДЕВА

Ще се тревожите за дребни неща повече от обикновено, но като цяло денят ще се развие доста добре. Подходящ е за довършване на започнати по-рано дела, както и за решаване на организационни въпроси. Трудности могат да възникнат там, където трябва да проявите креативност и избретателност.

ВЕЗНИ

Ще имате време да направите много неща не само за себе си, но и за другите. Вашият опит ще бъде полезен както на нови, така и на стари познати. Те ще ви бъдат благодарни за съвет или помощ. Вероятни са промени към по-добро в отношения, които преди са били напрегнати.

СКОРПИОН

Денят ще донесе съвсем нови неща и задачи. Добре е незабавно да промените плановете си, за да не пропуснете интересна възможност. Понякога няма да ви е лесно да се разбирате с другите, но все пак ще намирате начин да избегнете сериозни конфликти и да поддържате добри отношения с всички.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще мине много добре. Може да поемете нови дейности. Бързо ще разберете как да успеете в тях, а освен това наблизо ще има хора, които ще са готови да ви помогнат. Предишен опит ще бъде полезен. Благодарение на него бързо ще се ориентирате в новата ситуация и няма да допуснете сериозни грешки.

КОЗИРОГ

Очаква ви наситен със събития ден. Утрото ще донесе вдъхновяващи новини или предложения, на които ще се съгласите без много да мислите. По това време са вероятни и неочаквани срещи. Те ще ви направят щастливи. Няма да се чувствате уморени, дори ако прекарате по-голямата част от деня на крака.

ВОДОЛЕЙ

Не бързайте да поемете трудни и важни задачи. Ще отнеме известно време, за да съберете сили и да се настроите за работа. Комуникацията с другите ще бъде по-трудна от обикновено. Дори най-близките ви хора, понякога могат да ви разберат погрешно. Избягвайте конфликти.

РИБИ

Сутринта ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Интуицията ще ви подскаже как да действате, без да губите нито минута. Не пропускайте възможността да обсъдите важни въпроси с любимите хора. Може бързо да намерите решение, което да се хареса на всички.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com