Роксана взриви "Гласът на България". Съсипа Дара

Фолк фурията изля гнева си в ТикТок

Роксана взриви "Гласът на България". Съсипа Дара | StandartNews.com

Фолкпевицата Роксана взриви „Гласът на България”. Съсипа Дара с критика. Повод бе това, което се случи с брат й Радослав Гергов – Радула миналия уикенд.

Той стъпи на сцената на "Гласът" и изпълни емблематичния хит на Korn "Freak on a Leash", но така и не получи одобрение от нито един от членовете на журито, които така и не се обърнаха накрая. Нещо повече - след изпълнението му заявиха, че е пял безлично.

Оказа се, че Радослав за втори път се явява в конкурса, но отново не печели. Първия път е участвал с Роксана – в първото издание на „Гласът на България”.

Рокси дръпна такова унищожително слово в ТикТок, че на журито на музикалния формат със сигурност свят му се е завило, пише БЛИЦ.

Роксана не спести нито грам от емоцията си и каза на глас онова, което наистина мисли, като през цялото време, въпреки че не я назова поименно, имаше предвид конкретно Дара.

"Моят брат Радо се представи уникално в "Гласът на България" и не му се обърна никой. Не е проблема в това, голяма работа. Истината е такава, че най-якия сезон в "Гласът на България" ще остане този, в който бяхме ние, първия сезон. Не ми пука кой какво мисли, това е, по-хубав сезон от този няма да имат!

Обръщахте се на хора, които са музикални инвалиди! Обръщахте се на певци, които изобщо не знам какво правят на тази сцена! Давате шанс на певци, които не заслужават да бъдат певци! Те не са родени да бъдат певци, а да бъдат нещо друго! Опитвате се да превърнете това музикално шоу в някакво шоу, в което трябва да се посмеем! В такова шоу трябва да умеем да се изразяваме правилно.

Един такъв талант като него е убит на тази сцена - точно сега и точно в този момент! Но това не значи, че той не може да продължи и че не пее добре.

На теб, мила моя, ти счупи главата изпълнение, което... чеп за зеле не става от него! Чисто по български да ти го кажа, по байганьовски, защото ние сме си такава държава и трябва да знаем откъде произлизаме.

Ти, когато си достатъчно музикална, трябва да си чула, че на тази сцена се е качил човек с рутина. Колкото и нестабилен да е бил по време на пеенето си, това е адреналин, емоция. И да не говорим, че преди това са му пуснати кадри от загубата на наш родител. Върнаха го назад, към този стрес от загубата на майка, това са насъбрани емоции, вълнение.

Затова, мили колеги, искрено се обръщам към вас - уникални таланти сте, но тая вечер се обърнахте на страшни инвалиди в музиката, на хора, които не заслужават да държат микрофона. Аз слушах с тия две уши и гледах с тия две очи, а това, което мога да пожелая на моя брат, е да върви само напред и само нагоре, да прави само това, което обича, защото той ще бъде оценен там, където трябва.

Аз имам изключително сериозна приятелка, която живее вече дълги години в Америка и с нея направихме нещо за теб без ти да знаеш - записахме те в "Гласът на Америка". Аз мисля, че там е твоето място и там ще се изявиш по най-блестящия начин. Мисля си даже, че да стъпиш на такава сцена, дори и никой да не ти се обърне, си заслужава, тук нищо не си изгубил!", завърши емоционалното си слово Роксана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай