Рокер от Петрич загина на път за мотосъбора в Кюстендил

Рокер от Петрич загина на път за мотосъбора в Кюстендил | StandartNews.com

Благоевград. 30-годишният зет на собственика на оптики „Хлебаров и Тумбев" Иван Хлебаров - Георги Ангов от Петрич загина на път за мотосъбора в Кюстендил, съобщи информационният сайт struma.bg.

Тялото му е открито в крайпътна канавка в местността „Черна нива", по пътя Дупница- Кюстендил.

"Колегите са получили сигнала в 12:16 мин. Реагирал е екипа от Невестино. Той е бил с черепно-мозъчна травма. Най-вероятно е и с прекъснат и гръбначен мозък от „саблените удар", обясни директорът на Спешен център - Кюстендил д-р Анелия Георгиева.

Загиналият Георги и още двама мотоциклетисти пътували заедно. При навлизане в поредния завой, на изкачване на „Черна нива", 30-годишният мъж навлиза с мотора си в насрещната лента и се удря странично в лекотоварен бус. Починал е на място.

Шофьорът на буса и другите двама мотоциклетисти не са пострадали, съобщи говорителят на полицията в Кюстендил Катя Табачка.

Тялото е закарана за аутопсия в кюстендилската болница. В момента цялата група рокери, пътували с Георги, дава обяснения за случилото се. Образувано е досъдебно производство.

30-годишният Георги Ангов е от петричкото село Коларово, той е търговец на зеленчуци. Той е членувал в мотоклуб „Пророците" в Петрич.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай