Събота,

Рокади в bTV. Кой замести Кадиев?

От: Агенция Стандарт -
A
A
A

На изненадващи рокади станаха свидетели зрителите на bTV в първите минути на "Преди обед". От Сашо Кадиев нямаше и следа, а до Деси Стоянова седна продуцентът Андрей Арнаудов, който е седмичен коментатор. Оказа се обаче, че актьорът за пореден път е закъснял за работа, което изключително дразни екранната му половинка, която е супер изпълнителна и никога не си позволява да кривне от графика.

"Сашо дойде след Андрей. Режисьорът търсеше водещ с очила. И намери водещ с очила", обясни Деси. 

Кадиев прие ситуацията с хумор, а Арнаудов се пошегува, че сега актьорът му дължи пари, защото е спасил "Преди обед" в негово отсъствие. Сашо се оправда с тезата, че щеше да му е длъжник, ако беше водил цялото предаване. Синът на Катето Евро се опита да замаже ситуацията, кълнейки се, че нарочно се е забавил и че всъщност се е появил на време.

"Кой беше първи в студиото?", отсече Деси, на което Сашо с примирение отговори: "Добре, той дойде първи - Андрей Арнаудов".

"Това е един много добър житейкси урок, колега Кадиев. Човек все пак трябва да идва навреме, за да не му седне някой на столчето", заключи по темата Стоянова.

Коментари

Сортирай по: Новите първо
Аватар на автора

Marina Nacheva

БТВ-МАХНЕТЕ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ КАДИЕВ ОТ СУТРЕШНИЯ БЛОК! ПРОЯВЯВАТЕ МНОГО ЛОШ ВКУС, С ТОВА, ЧЕ СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ГАФОВЕ НА КАДИЕВ, ВСЕ ОЩЕ ГО ДЪРЖИТЕ! ПРИ ТОВА НЕ Е ЖУРНАЛИСТ!+

Аватар на автора

Marina Nacheva

БТВ-МАХНЕТЕ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ КАДИЕВ ОТ СУТРЕШНИЯ БЛОК! ПРОЯВЯВАТЕ МНОГО ЛОШ ВКУС, С ТОВА, ЧЕ СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ГАФОВЕ НА КАДИЕВ, ВСЕ ОЩЕ ГО ДЪРЖИТЕ! ПРИ ТОВА НЕ Е ЖУРНАЛИСТ!

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички