Рокади в bTV. Кой замести Кадиев?

Водещият отново закъсня за работа

Рокади в bTV. Кой замести Кадиев? | StandartNews.com

На изненадващи рокади станаха свидетели зрителите на bTV в първите минути на "Преди обед". От Сашо Кадиев нямаше и следа, а до Деси Стоянова седна продуцентът Андрей Арнаудов, който е седмичен коментатор. Оказа се обаче, че актьорът за пореден път е закъснял за работа, което изключително дразни екранната му половинка, която е супер изпълнителна и никога не си позволява да кривне от графика.

"Сашо дойде след Андрей. Режисьорът търсеше водещ с очила. И намери водещ с очила", обясни Деси. 

Кадиев прие ситуацията с хумор, а Арнаудов се пошегува, че сега актьорът му дължи пари, защото е спасил "Преди обед" в негово отсъствие. Сашо се оправда с тезата, че щеше да му е длъжник, ако беше водил цялото предаване. Синът на Катето Евро се опита да замаже ситуацията, кълнейки се, че нарочно се е забавил и че всъщност се е появил на време.

"Кой беше първи в студиото?", отсече Деси, на което Сашо с примирение отговори: "Добре, той дойде първи - Андрей Арнаудов".

"Това е един много добър житейкси урок, колега Кадиев. Човек все пак трябва да идва навреме, за да не му седне някой на столчето", заключи по темата Стоянова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай