Робин Уилямс изпреварил смъртта с 3 години

Робин Уилямс изпреварил смъртта с 3 години | StandartNews.com

Робин Уилямс смятал да се подложи на неврологични изследвания през седмицата преди самоубийството, заяви вдовицата му, цитирана от Ройтерс. В първото си интервю, откакто Робин се обеси, Сюзън Уилямс разкрива, че актьорът бил съкрушен физически и психически в месеците преди смъртта си. Незабравимият комик умря през август 2014-а на 63, след като малко по-рано бе диагностициран с болестта на Паркинсон.

"Той показа симптоми на объркване. При аутопсията бе установено, че клетките му са засегнати и от деменция, която предизвиква прогресивно намаляване на умствените способности. Ако имаше късмет, може би щеше да живее още три години. Щеше да бъде много трудно. След като през целия си живот се бореше с пристрастяването към дрогата, той не употребяваше наркотици през последните 8 години, но го нападна хронична депресия, придружена от параноя", каза вдовицата му в предаването "Добро утро, Америка" на телевизия Ей Би Си.

Актьорът се притеснявал, че губи разсъдъка си и макар да полагал усилия това да не се случи, през последния месец от живота му всичко било така, сякаш се е скъсал бент. "И все пак той никога не е споменавал, че ще сложи край на дните си", категорична бе госпожа Уилямс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай