Разкритие! Защо Митко Щерев и Лили Иванова се мразят

Какво каза по въпроса Владо Карамазов

Разкритие! Защо Митко Щерев и Лили Иванова се мразят | StandartNews.com

Наш популярен актьор разкри причината за звезден конфликт в шоубизнеса ни.

"Силно съм впечатлен от това, което каза Митко Щерев за причината за лошите взаимоотношения между него и Лили Иванова. От тях страда публиката", убеден е Владо Карамазов.

Актьорът иска да стигне до първопричината на този конфликт. И за него тя се корени в това, че "в изкуството често някой се мисли за нещо повече от другите". Изненадващо, един популярен и търсен изпълнител като него признава и че самият той "постоянно попада в подобни ситуации, от които онемява".

"И когато се получи силен сблъсък като този на Митко Щерев и Лили, то е защото някой защитава личността си и работата си", категоричен е сценичният Дон Жуан.

Карамазов не спестява на "широката публика", че подобни сблъсъци, дължащи се на необуздано его, не се случват само в музикалния бранш, но са станали едва ли не ежедневие и в актьорското съсловие.

"Доста често усещам и не само усещам, че режисьори, продуценти, директори в моята сфера се чувстват нещо повече от актьора. Както Митко Щерев го каза, нещо като царе. Не зачитат авторски права, труд и форма на съавторство.

Актьорът е нещо, което се използва за частта от продукцията, в която не може да сложат продуцент, режисьор или директор, и след това някак, ако може, да изчезне", осветява горчивия си опит Владо Карамазов.

Той е на мнение, че актьорът не може да се сведе до пешка или нечия функция, която да бъде употребена и след това захвърлена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай