Раздяла след 10 г. брак за Гуинет Полтроу и Крис Мартин

Раздяла след 10 г. брак за Гуинет Полтроу и Крис Мартин | StandartNews.com

Една от най-стабилните двойки на Холивуд се разпадна след 10 години брак и 2 деца. Актрисата Гуинет Полтроу и певецът Крис Мартин, фронтмен на алтернативната рок група "Колдплей", обявиха във вторник, че се разделят.

"Със сърца, изпълнени с тъга, решихме да се разделим", пише двойката в личния блог на 41-годишната актриса Goop.com в публикация, озаглавена "Съзнателна раздяла"(Conscious Uncoupling).

"След като в продължение на година пробвахме за бъдем и заедно, и разделени, за да разберем какво може да има между нас, стигнахме до заключението, че макар да се обичаме много, ще останем разделени. Въпреки това обаче, ние сме и винаги ще бъдем семейство и по много начини сега сме по-близки, отколкото някога сме били", допълват двамата в обръщението си към обществеността.

Носителката на "Оскар" за главна женска роля във "Влюбеният Шекспир" и Мартин, който има няколко награди "Грами" заедно с групата си, са женени от декември 2003 г. и са родители на две деца на име Епъл и Мойсей.

Двамата, които са от малкото звезди семейства, които могат да се похвалят със зорко пазения си личен живот и малко случаи, в които се появяват заедно на публични места, се разделят с ясна идея и ще продължат да са равнопоставени родители на децата си, се казва още в публикацията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай