Раздор в Бъкингам! Камила би шута на Хари

Какво следва

Раздор в Бъкингам! Камила би шута на Хари | StandartNews.com

Камила и принц Хари жестоко се скарали при скорошното му пристигане в Двореца, за да види баща си, след като научил за диагнозата му, съобщи изданието Radar, като се позова на информация на придворен, говорил пред National Enquire.

Връщане назад няма! Чарлз с крайно решение за Хари

Според източника кралицата "отредила" на доведения си син само 30-минутен разговор с крал Чарлз, като му наредила никога повече да не се връща, пише Radar. "Нейно Величество беше ядосана, че Хари е долетял от Калифорния, без да получи одобрение от Двореца, и е дошъл, само за да си направи ПР", разказал той пред National Enquire.

Radar и Cosmopolitan пък пишат, че херцогът на Съсекс е накарал 75-годишния крал Чарлз III, на когото според мнозина остават само шест месеца живот, да го чака с часове, а след това е поискал мащехата му да бъде изгонена от стаята, докато той разговаря с баща си. "Казаха ми, че Камила била възмутена", довери придворният, пише "Дир". "От години тя не харесва Хари."

Неприязънта между Камила и принца датира от времето, когато той публично я обвини, че е развалила брака на майка му Даяна с Чарлз - и я заклейми като "опасна" и "зла". Хари също така я посочи като източникът, който е пускал истории за кралските особи до британската преса в предполагаем опит да реабилитира опетнения си имидж.

"Камила понасяше всичко, но използването на рака на съпруга й като ПР е последната капка", каза източникът пред изданието. "Чухме, че след срещата тя казва на Хари, че е позор за баща си, семейството и монархията. Даде му ясно да разбере, че не е желан." Radar пише още, че семейната вражда е толкова сериозна, че "Камила и принц Уилям са оставили настрана омразата си един към друг и са обединили усилията си, за да изгонят Хари и съпругата му Меган Маркъл".

"Нейно Величество обвинява Хари и Меган за стреса и унижението, което предизвикаха, след като се отказаха от титлите си", допълни запознатият. "А Уилям никога няма да прости на Хари за нападките му към него и Кейт". Според източникът Камила и Уилям молят Чарлз да предприеме драстични действия. "Те искат Хари да бъде отрязан от линията на наследяване и да бъде изваден от завещанието на монарха, което възлиза на 2 млрд. долара". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
KROFT
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Рени
преди 2 месеца

Вчера би шута на Хари, утре ще погне Уилям …

Откажи