Ралица и Димо с големи новини за "Игри на волята"

Риалитито се завръща в ефира

Ралица и Димо с големи новини за "Игри на волята" | StandartNews.com

Остават броени часове до старта на “Игри на волята” 5 тази вечер от 20:00 часа по NOVA. В "Събуди се" тази сутрин гостуваха водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които открехнаха завесата за предстоящото в новия сезон на най-очакваното и екстремно риалити в България.

„Всеки сезон гледаме да изненадваме участниците, защото за няколко сезона те са доста добре запознати с формата на предаването. С пъзелите, с трасетата и са доста добре подготвени. Затова всяка година се стремим да ги изненадваме. Постарали сме се. Този сезон ще бъде най-непредвидимият от всички досега. И хората ще го видят още тази вечер. Защото със стъпването на Арената всеки един от участниците ще се сблъска с емоция, страхове, екстремни препятствия. Още тази вечер в 20.00 ч. зрителите ще видят за какво става въпрос.“, разказва Ралица Паскалева.

„В пети сезон никой няма да бъде в безопасност. Престоят невероятни обрати, с които зрителите ще се запознаят. Да не говорим и за невероятните участници, които са се записали тази година“, допълва Димо Алексиев.

„Имаше голям наплив от кандидати за участници в този сезон. Продукцията е избрала каймака на всички претенденти. Имаме сребърен олимпийски медалист, две от дамите са с множество световни и европейски титли в различни спортове. Имаме и милионер, който още със стъпването на Арената ще се раздели с всичките си луксозни придобивки, за да тества волята си. Имаме и успешна бизнес дама от САЩ, която се връща в България специално за участието си в „Игри на волята“. Така че, тази вечер освен екстремно, ще бъде и много емоционално за всеки един от нашите участници“, споделя Ралица Паскалева.

„Дамите тази година са много добре подготвени и твърдо решени тази година да имаме жена-победител. Само времето ще покаже дали ще се случи така, или не“, разказва Димо Алексиев.

„За мен най-запомнящото се в този сезон са битките на воля. Защото всеки може да се бие, когато има сили и е свеж. Но истинските воини се отличават тогава, когато силите им свършат и нещата не се подреждат така, както са ги планирали. Въпреки всичко, ако имаш хъс и желание да стигнеш донякъде или да победиш – ти даваш всичко от себе си, за да го постигнеш. Предстоят невероятни битки и обрати. Сезон, който ще е особено вълнуващ за зрителите“, допълва Димо Алексиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай