Критичен ден за две от зодиите

Днес е точното новолуние в Скорпион. Тъмнината е погълнала Луната

Критичен ден за две от зодиите | StandartNews.com

Овен

Малко преди полунощ днес е точното новолуние в Скорпион. Тъмнината е погълнала Луната. Очертава се кризисен момент в отношенията. Контролирайте гнева, избягвайте провокиращи връзки и не взимайте отговорни решения. Проведете общо прочистване на организма. Внимавайте с дозировката на лекарства и алкохол. Вероятно е предозиране и в чувствата.

Телец

Един от най-тежките и рискови дни. Луната навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона, а утре и Марс ще я последва. Днес малко преди полунощ предстои ограбващо силите новолуние, което ще се отрази негативно на връзките и живота ви. Смирете претенциите. Опитайте се да разберете другата гледна точка. Не се карайте с никого, защото може и да се разделите. Не играйте хазартно.

Близнаци

В деня преди точното новолуние тъмните сили се активизират. Луна и Марс си дават среща в знака на Скорпиона. Аспектът повишава градуса на напрежението и ни кара да се държим агесивно. Ако се скарате с някого ще е задълго. Все някъде ще ви заболи и засърби. Не правете забележки, не критикувайте чуждия избор и начин на живот. Не предизвиквайте никого, нещата ще загрубеят.

Рак

Критичен и кризисен ден. Предстои новолуние. Енергията е на ниски нива. Не започвайте нищо важно. Утре ще се събудите с откровение и ще вземете правилно решение. Днес някой ви се меси от една страна, а от друга ви притискат с изисквания. Щадете се, не влизайте в преговори, нищо не решавайте и не обещавайте. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.

Лъв

Родените до 1 август са в кризисен период. Луната навлиза в Скорпион и образува рискови аспекти в хоросокпа ви. Този ден може да ви докара куп неприятности и грижи, ако действате с голяма амбиция и натиск. Съветът е да се смирите, да намалите претенциите и да се движите по линията на най-малкото съпротивление. Неблагоприятно за гинекологични интервенции днес и утре.

Дева

Опасен и критичен ден. Днес и пророчествата са лъжливи и подвеждащи. Не правете крачки, за които ще съжалявате или вътрешното ви усещане е негативно. Сгъстява се астралната мъгла, всичко се вижда изкривено. Днес е трудно да се защитим от чернотата наоколо и от негативните реакции на околните. Не носете изделия от кости и рога, добре опечете и сварете храната си. Нужна е диета.

Везни

Днес както и да постъпиш ще сбъркаш и може да си докараш куп неприятности или здравословни проблеми. Смирете се, изчакайте, дистанцирайте се от хората, които напират да ангажират личното ви пространство. Тъмнината на новолунието пречи на обективната преценка. Не взимайте важни решения, особено в дългосрочен план. Не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи, за които ще съжалявате.

Скорпион

Новолунието тази вечер събира Луна, Слънце и Марс във вашия знак, а утре и Меркурий ще се присъедини към тази емоционално-агресивна подредба. Бъдете особено вниматени в този ден. Не позволявайте някой да ви шепне на ушенце как да постъпите, кого да приемете или елиминирате от живота си. Опасността е да се превърнете в оръдие на чужди интереси. Не предприемайте нищо важно.

Стрелец

Това може да бъде един от най-трудните ви и проблемни дни в сатурновата ви дупка. Денят е зареден с емоционална агресия. Ще се реагира първосигнално на всичко, което се предлага. Очертават се опити за натиск и провокация. Може да ви поставят ултиматуми. Бъдете отговорни в делата си, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, не започвайте нови инициативи.

Козирог

Денят е неблагоприятен за всякакви инициативи, с които смятате да печелите в бъдеще. Не подписвайте нови договори, не правете важни уговорки и не излизайте с предложения, особено към непроверени хора. В състояние сте да направите грешки и да допуснете попуски, от които бързо някой ще се възползва. Не очаквайте лоялност. Станали сме много маймуни на клона.

Водолей

Днес обстановката коренно се променя. Късметът и ентусиазмът ни са погълнати от чернотата на предстоящото новолуние. Не си уреждайте важни срещи, не правете и не търсете услуги. Както и да постъпите ще сбъркате. Във всяка ситуация днес има скрит вариант, който е  единствено благоприятен и подходящ за целите ни, но няма да се разкрие. Не провокирайте околните.

Риби

В този ден е важно да направите прочистване на организма и общо пречистване на връзки и отношения. Ще видите някого в истинската му светлина и ще си направите изводите. Ден на раздели, които може и да носят болка, но тя ще е оздравяваща и регенерираща. Сложете край на фалшивите връзки и на ограбващите партньорства, в които сте вечния донор на средства и защити.

Източник: Монитор

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай