Проблем в Денсинг старс! Знакова фигура побърка зрителите

Не е за вярване какви промени искат

Проблем в Денсинг старс! Знакова фигура побърка зрителите | StandartNews.com

Неочакван проблем може да разтърси тв шоуто, което в момента твърде много се коментира. 

Минали са едва няколко издания от хитовото танцувално шоу "Денсинг старс", което се завърна след дълга пауза в родния ефир, а ето, че вече валят критиките и предложенията за спешни промени, пише show.blitz.bg

Редица коментари в страницата на формата, а и в социалните мрежи, на гневни зрители издават за спешни рокади, но не сред участниците, а при водещите - няма да повярвате какъв порой от гняв заля мрежата.

Твърди се, че един от двамата водещи - Алекс Раева и Краси Радков, трябва спешно да бъде сменен.

"Махнете го тоя Радков, моля ви!! Не става за водещ, не става и не става! Жена му се справя далеч по-добре, по-добре тя да заеме мястото му", гласи един от многото коментари в страницата на шоуто в мрежата.

Суперлативите, които сега валят за Станислава обаче, преди старта на танцувалното шоу бяха по-скоро обиди по неин адрес, защото мнозина смятаха, че тя се урежда навсякъде на общо основание, покрай факта, че лансират мъжа й. Сега обаче, се получават интересни обрати в позициите на зрителите.

До момента пък Станислава Генчева успя да проведе някои доста любопитни разговора с журито на формата, като дори успя да накара Илиана Раева, която винаги е принципна и непоклатима в позициите си, да омекне и да разкрие защо е толкова строга и безпощадна.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай