Неделя,

Призрак от миналото дебне една зодия, друга – да си мълчи

От: СТАНДАРТ -
2284
Призрак от миналото дебне една зодия, друга – да си мълчи
A
A
A

Шарен ден очаква зодиите днес. Любов, пари, изненада – съботният ден ще поднесе всичко. Призрак от миналото ще изненада една зодия. Тя трябва да бъде одобено внимателна. За друга пък мълчанието е злато. Тя не бива да влиза в спор.

Какво още могат да очакват знаците днес – вижда дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Възможностите за успех са променливи, заредете се с търпение! Положителните резултати ще дойдат неочаквано. Налагат се ограничения, бъдете внимателни с парите! Може да получите примамливи предложения, но не бързайте с отговора!

ТЕЛЕЦ - Малко старание е нужно и добрите резултати няма да закъснеят. С минимални усилия може да привлечете нови клиенти и партньори в бизнеса, но отношенията с любимия човек може да бъдат поставени на изпитание. Не давайте поводи за ревност!

БЛИЗНАЦИ - Бъдете внимателни с обещанията! Някой от миналото ще се изпречи отново на пътя ви. Срещата ще е вълнуваща, но може би ви е писано да се разминете като стрелките на часовника по циферблата на живота.

РАК - Може да си спестите доста неприятности, ако вместо да влизате в спорове, се концентрирате върху задачите и ги изпълните до обяд. Не е време за авантюри. Близките ви се нуждаят от повече внимание. Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг!

ЛЪВ - Ще имате нужда от помощ, ако се занимавате с документация или дела. Не дразнете близките си! Те няма нужда от спорове, а от разбиране. Срещата със стар приятел ще ви върне усмивката и ще ви помогне да намерите вярната посока.

ДЕВА - В общуването са възможни недоразумения или неразбиране. Добре е да се изяснят различията! Може да попаднете в капана на спомените, но ще имате необичайно прозрение. Избягвайте шумните компании!

ВЕЗНИ - Изпълнен сте с енергия и оптимизъм. Внимателно подбирайте всяка своя дума и действие, за да не пострада репутацията ви! Ако се чувствате зле, не си го изкарвайте на близките! Пазете се, има риск от контузии!

СКОРПИОН - Мълчанието днес е злато. Това трябва да е вашето мото, защото всичко, което което кажете, може да бъде разбрано неправилно. Споровете с любимите хора съвсем може да ви изнервят. Не се лишавайте обаче от подкрепата им! Благотворно биха ви се отразили ласките им.

СТРЕЛЕЦ - Ако се налага да вземате решения, огледайте нещата от всички страни! Ще ви е нужна упоритост, за да постигнете целите. Не правете големи разходи! Може да нарасне емоционалното напрежение, но до края на деня ще забравите за проблемите.

КОЗИРОГ - Въпреки вашето старание и постоянство, трудно ще съумеете да изпълните това, което сте планирали. Не се товарете с нови ангажименти, а си почивайте! Не прекалявайте с алкохола!

ВОДОЛЕЙ - Имате ценни идеи, но не е желателно да поемате нови ангажименти. Денят е добър за укрепване на брачните връзки, но не и за нови запознанства. Уязвим е стомахът. Не яжте пикантна храна!

РИБИ - Желанията и изискванията на околните ще придобият по-голяма сила. Близките ви ще се зарадват на промяната. Внимавайте обаче с парите – не заемайте и не давайте на заеми, защото може и да не ви ги върнат! Възможни са проблеми със сухожилията.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com