Присъдата! Ето кой крепи Рачков

Сериозни критики по водещия

Присъдата! Ето кой крепи Рачков | StandartNews.com

Сериозни критики се изсипват върху известен наш актьор, който попадна в пълен плен на комерсиалността.

Димитър Рачков е един от актьорите, които се продадоха, за да живеят охолно. Към днешна дата той е известен повече като лице от телевизията, отколкото като актьор, въпреки че по образование и професия е второто, пише Клюки.бг.

Лакомията на Рачков за пари му изяде главата. Той беше обикновен водещ на предаванията на семейство Халваджиян, при това в тандем или със Зуека, или с някого другиго. Помисли се за велик обаче и започна солова кариера като водещ, която го сгромоляса.

Още преди година „Забраненото шоу на Рачков“ претърпя пълен крах. Тази есен пък „С Рачков всичко е възможно“ бе постигнато ново дъно. Това шоу се оказа тотален провал и единственото предаване на Нова телевизия, което не успя да пребори конкуренцията на Би Ти Ви.

„Гласът на България“ - нагласен или не, чиито съмнения се породиха от отпадналия в „Нокаутите“ Константин Кацаров, направо смачка по рейтинг шоуто на Рачков. Това се е оказало и главната причина Нова ТВ да му бие шута.

Утре ще бъде излъчен последният епизод на „С Рачков всичко е възможно“, след което водещият ще обяви, че предаването отива в почивка до втори сезон. Само че втори сезон така и няма да има, както нямаше и в предишните предавания с главен герой Димитър Рачков.

Оказва се, че когато всички прожектори са насочени към него, актьорът е никой. Ако дълги години не се беше подмазвал на Маги Халваджиян, с когото днес е близък приятел, надали щеше да има тази кариера в телевизията, смятат в бранша.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
17 Коментара
опетков
преди 4 месеца

Пълни глупости. Рачков е добър, стига да не преиграва понякога. А шоуто го пишат сценаристи и от тях зависи най-много резултата.

Откажи
Зрител
преди 4 месеца

Аз го харесвам като актьор, но шоу, в което канят разни светски и не дотам светски личности да си бъбрят - не харесвам. С удоволствие гледах преди развлекателни предавания, в които участват само комици (Аламинут, Комиците, шоуто на Тончо Токмакчиев и с-ие по Канал 1), но за съжаление вече ги няма.

Откажи
345
преди 4 месеца

Явно си много зле, щом това накадрник Рачков за теб е добър актьор, Ами така е, българската ви низост не ви дава да погледнете по далеч от простотията, която ви е на ионална

Откажи
Д.Маринова
преди 4 месеца

Научи се да пишеш правилно преди да критикуваш.

Откажи
M J Ruseborn
преди 4 месеца

Лигав шоумен за тъпа и нещастна бг-публика!

Откажи
Бай Колю
преди 4 месеца

А ти какъв го играеш бе, мистър 345? От каква точно висота гледаш на българската низост и национална простотия? Палячо.

Откажи
Marina
преди 4 месеца

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Откажи
Иванов
преди 4 месеца

Беше добър актьор докато беше в господарите,макар че за мен Румен Угрински е по добрият избор

Откажи
Деси
преди 4 месеца

Чудите се с какви клюки да се занимавате, Рачков си е номер 1,завистта на хората е голяма.

Откажи
Dominika
преди 4 месеца

Като водещ е само смешник. Като актьор-пълна нула. Време му е да залязва, или поне за 2 години да се махне.

Откажи
Виолетка
преди 4 месеца

Всеки гледа,каквото иска. Аз предпочитам Рачков пред кифлите в журито на Гласът,които се чудят кой бутон да натиснат. По добре да дават певците. Рачков създава настроение и се смея от сърце. Предаването е скъпо,затова не продължава година. А и така е по интересно. Той и Слави беше интересен и после доскуча.

Откажи
Е. Кацарова
преди 4 месеца

Рачков създава настроение и не досажда на публиката. Хората го обичат и трябва да има такова предаване. За високо интелектуалната аудитория -не важи. Стига са се изказвали разни нискокултурни злобари,дето всичко разбират.

Откажи
Стефка
преди 4 месеца

Толкова е противен, че не знам кои хора го харесват.

Откажи
Весо
преди 4 месеца

Стефке,много хора го харесват,включително и аз, кефи ме и се смея от сърце.Това не значи ,че сме олигофрени.

Откажи
Бай Колю
преди 4 месеца

Напротив, Весо, значи.

Откажи
Любомир
преди 4 месеца

Рачков е слаб актьор,който то сам си се смее насила на собствените си плоски шеги.Прави се на комик ама на сила , комедията не я носи в себе си!

Откажи
Баба Диди
преди 4 месеца

Елементарен , на моменти гнусен лигльо. Никога не сме го гледали . Намери си мястото

Откажи