Навръх коронацията: Принц Хари стана рекламно лице

Хари се появи пред фотографите с риза за 988 долара с емблемата на модната къща

Навръх коронацията: Принц Хари стана рекламно лице | StandartNews.com

Тези дни целият интернет обсъжда слуха, че принц Хари е станал посланик на модна къща Dior и скоро това ще бъде обявено официално. За това възможно сътрудничество в британските медии се заговори след като херцогът на Съсекс се появи на изслушване във Върховния съд в Лондон в костюм на френската марка, предаде БГНЕС.

Хари се появи пред фотографите с риза на Christian Dior за 988 долара с емблемата на модната къща във формата на императорска пчела.

Марката Christian Dior е една от любимите на съпругата на Хари - Меган Маркъл. Кралският моден експерт Миранда Холдър смята, че херцогинята на Съсекс често носи Dior, откакто се омъжи през 2018 г., като използва марката като "модна броня", за да се справи с обществения натиск.

"Меган избра Dior при няколко "кралски" повода и аз лично смятам, че тя се е обърнала към тази елитна модна къща в опит подсъзнателно да се облече в "модна броня", за да се предпази от критичния поглед на медиите и обществеността", каза Миранда пред "Нюзуик". „Въпреки всички усилия на Меган, изборът ѝ на дизайнер беше твърде показен за британското кралско семейство и напомняше повече на Елизабет Тейлър, отколкото на кралица Елизабет", допълни Холдър.

Източници смятат, че Хари се е вдъхновил от съпругата си преди да носи продукти на френската марка и още повече да започне да си сътрудничи с нея. Dior е нещо ново и необичайно за небрежния стил на Хари, който след преместването си в Калифорния няма нужда да се облича за публични изяви и да спазва кралския протокол.

"Договорите за спонсорство на дизайнери със знаменитости са нещо обичайно и е много вероятно херцогът и херцогинята на Съсекс да сключат такъв с Dior”, допълни Холдър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай