Правят анимация за кралското семейство

Орландо Блум ще озвучава принц Хари

Правят анимация за кралското семейство | StandartNews.com

От HBO готвят анимационна комедийна поредица за новата си стрийминг платформа „HBO Max“, посветена на кралското семейство, предадоха от „Deadline“.

Гари Джанети – продуцентът на хита „Семейният тип“, е създателят на сериала, негов сценарист и ще озвучава младия принц Джордж. Ще чуем също гласовете на Орландо Блум в ролята на принц Хари, Кондола Рашад като Меган Маркъл, а Алън Къминг ще бъде икономът на Джордж - Оуен. Луси Пънч ще озвучи Кейт Мидълтън, Том Холандър ще се превъплъти едновременно в принцовете Филип и Чарлз, Франсис де ла Тур ще е Елизабет II, а Айуън Риън – принц Уилям.

Според изданието в „The Prince“ Джордж ще трябва да намери своя път в живота като млад принц в днешно време – от 775-те стаи в Бъкингам, през хилядите семейни коргита, до основното училище с простолюдието.

Джанети е известен с това, че той вече рисува сатирични карикатури на монархията в Инстаграм. Те ще бъдат и основата на бъдещата продукция.

„Развълнувани сме да съживим света на Гари на малкия екран, където зрителите ще открият това, което последователите му онлайн вече знаят – Джордж може да бъде забавен, шокиращ и изненадващо мил“, заяви Сара Обри от HBO.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай