Пожарникар изроди дъщеря си, без да подозира

Начинът, по който новороденото влиза в живота му, е невероятен

Пожарникар изроди дъщеря си, без да подозира | StandartNews.com

Марк Хадън е пожарникар от Южна Каролина и горд татко на три деца, включително на 6-годишната Ребека Грейс. Начинът, по който тя влиза в живота му, е невероятен!, информира NOVA.

В интервю за сп. “People” Хадън разказва за деня, който е променил живота му. На 14 ноември 2011 г. той отговаря на обаждане до 911 от жена, която изпитва силни болки в корема. 

Когато пристига на адреса, пожарникарят разбира, че ще му се наложи да изроди бебе за първи път в живота си. Хадън също така трябва да даде спешно кислород на бебето, тъй като то не може да диша само.

„Тя се бори от момента, в който беше поставена в ръцете ми. Беше невероятно да я чуя да плаче“, разказва Марк.

След като завежда бебето в болницата, Марк разбира, че родилката не може да се грижи за момиченцето, тъй като е самотна майка на тийнейджър. Той и съпругата му Бет от дълго време обмисляли да си осиновят дете, след като ражданията на двамата им сина протичат с усложнения.

Двамата решават да посетят майката в болницата. „Сърцето ми остана при тази жена“, разказва Бет, „Заснесох ѝ малък молитвеник и я попитах дали мога да ѝ донеса каквото и да било“.

Когато лекарят влиза в стаята и започва да говори за осиновяване, майката признава, че не може да даде детето си на някого, когото никога не е срещала.

„Изведнъж се появи възможността да ѝ кажа, че двамата с Марк се молехме за осиновяване от години. А тя ме погледна и каза: „Искам да осиновиш моето бебе “. Обадих се на Марк и му казах: „Мисля, че току-що се сдобихме бебе.“

Днес Ребека Грейс знае цялата история за това как е срещнала майка си и баща си. Тя обича балет и гимнастика и се разбира чудесно с братята си.

„Всеки ден с нетърпение очаквам да я събудя, да я приготвя за училище, а вечерта да я прибера у дома“, споделя Марк пред CNN. „Това са най-хубавите дни от живота ми. Тя допринесе толкова много за живота на всички ни.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай