Пожар заради "Гласът на България". Мариана Попова избухна

Пусна убийствен коментар

Пожар заради "Гласът на България". Мариана Попова избухна | StandartNews.com

Пожарът с победителя в „Гласът на България” продължава да се разгаря. Вълната от реакции в социалните мрежи ескалира. И вече не само зрителите реагират на това, което се случи на сцената и пред цяла България, предаде БЛИЦ.

ВИЖ ОЩЕ: Обрат в "Гласът на България". Невероятна изненада на финала

Минути след края на финалното изпълнение, след което Надежда Ковачева се окичи с приза и грабна чека с голямата награда в шоуто, в мрежата заваляха истински словесни снаряди - и то все със звезден привкус.

Мариана Попова отсече: "Аз съм без думи!", а под поста й очаквано се разписаха и много от известните й приятели, сред които бе и Тони Димитрова.

Мариана Попова, а и не само тя, агитираше със снимка и кратък номер да се гласува за Никола Янакиев. Усилията на всички обаче, се оказаха недостатъчни за това той да бъде крайният победител.

Големият финал на "Гласът на България" излъчи като победител Надежда Ковачева от отбора на Миро, която пребори съперничката си от отбора на Мария Илиева - Димитрина Германова. Третото място остана за Елена Попова от отбора на Миро, а четвърти се класира Никола Янакиев от отбора на Дара.

Именно представянето на Никола обаче предизвика истински пожар в социалните мрежи, където по традиция активността беше в разгара си по време на целия финал на музикалния формат. Мнозина смятаха, че именно Никола е най-добър и трябва да победи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Ади Томова
преди 4 месеца

Коя е Мариана Попова? От години не е излизала да пее. Има ли нова песен или албум? Не! Просто толкова си може. Посредствена певица прави анализ на певческите възможности на Надежда Ковачева. Завистлива и злобна, взела се е на сериозно, а е кръгла нула.

Откажи
Нина
преди 4 месеца

Госпожо Попова, не се вземайте толкова насериозно, за да ни натрапвате Вашето мнение! Надежда има нещо, което Вие никога няма да имате - харизма!

Откажи
Катя
преди 4 месеца

Много грозна, отблъскващата и негативна. Мариано, всичко се връща. След време някой ще оплюва и твоите!

Откажи
Катя
преди 4 месеца

Който сее ветрове, ще жъне бури!

Откажи
Катя
преди 4 месеца

Който сее ветрове, ще жъне бури!

Откажи