Потребителите гласуват за агенция за имоти до края на месеца

Потребителите гласуват за агенция за имоти до края на месеца | StandartNews.com

Журито се включва в оценяването за Годишните награди на Imoti.net от 5 февруари

Всеки, който е доволен от услугите на своята агенция за недвижими имоти, може да я подкрепи, като гласува за нея до 31 януари на адрес nagradi.imoti.net. Дотогава тече гласуването в потребителската категория „Агенция за недвижими имоти на годината – награда на потребителите" в рамките на първите Годишни награди на Imoti.net за добри практики в сектора. Досега в онлайн вота са се включили близо 1500 клиенти. След като приключи гласуването на потребителите, започва етапът с оценяването от журито. Останалите категории, в които се състезават кандидатите от цялата страна, са Агенция за недвижими имоти на годината, Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес, Дебют на агенция за недвижими имоти, Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, Брокер на годината – продажби и Брокер на годината – наеми. Председател на журито е проф. д-р Йорданка Йовкова, ръководител катедра Недвижима собственост в УНСС, а в журито са още 10 независими експерти.

Сайтът Imoti.net организира първите в България Годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти, като каузата, зад която организаторите застават чрез инициативата, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша независимо от агресивния сив сектор на пазара. Церемонията по награждаване ще се състои през февруари 2016 г. в София.

Според различни икономически оценки около 80% от богатството на българите е концентрирано в имоти. Делът на операциите с недвижими имоти е около 10% от брутния вътрешен продукт (БВП).

През 2014 г. операциите с недвижими имоти са генерирали продажби за почти 2,4 млрд. лева.
Участниците в сделките с недвижими имоти са над 20 хиляди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай