Петък,

Последно пророчество! Какво видя Ванга за 2022 и политиците?

От: СТАНДАРТ -
17711
Последно пророчество! Какво видя Ванга за 2022 и политиците?
A
A
A

2022 година ще бъде преломна за човечеството. Това е едно от последните предсказания на Ванга, твърдят нейни следовници, които и тази година се събират край храма й в Рупите в навечерието на 11 май – деня на кончината на пророчицата

Политическата обстановка през 2022 г. ще бъде обострена, твърдяла гадателката и казвала, че някои съюзи и договорености ще рухнат, но на тяхно място ще се проявят нови. Според нея тези хора, които намерят в себе си сили да не се отчайват и да се преборят с трудностите, ще успеят да продължат напред.

Всяка година в навечерието на 11 август хиляди хора се стичат родния дом на Ванга и на гроба й. Мнозина, които са благодарни за предсказанията на ясновидката посещават храма „Св. Петка Българска“, построен в землището на с. Рупите, край гр. Петрич, където Ванга прекарва последните години от живота си и финансира построяването на храма, чиито стенописи са дело на художника акад. Светлин Русев.

Тъй като храмът не е изпълнен по канона, възприет от православната ни църква, параклисът не е осветен и затова е наричан само "храм", без да се уточнява на каква религия.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com