Поредна трагедия покруси естрадна легенда

Какво се случи

Поредна трагедия покруси естрадна легенда | StandartNews.com

Естрадната легенда Джина Иванова от „Трамвай №5“ е пуснала жалба в полицията срещу мъж, на когото в родното му село викат Сатаната, разкри пред „Телеграф“ самата тя.

Певицата отишла лично във Второ РУП в столичния квартал „Надежда“ да се оплаче от човека, на когото е подарила любимото си коте Рижко, а три дни след това то изчезнало. „Разказах им цялата история, надявам се нещо да направят и да помогнат да го открием“, добави диско звездата.

Тя е известна в гилдията, че дава и последните си пари, за да спасява улични котки и се грижи за тях до възстановяването им в дома си. Тъй като има вече четири котета вкъщи, а храни още двайсетина в квартала, певицата решила да му намери нов дом. „Намерих го на пътя, спасих го и го гледах месец-два. Моя приятелка ми каза, че този Иван Саламандер иска да го вземе. Не знам защо го дадох, то сякаш ми казваше: „Не ме давай“, толкова много ме обичаше. Чак когато дойде да му го дам, разбрах, че е от село Костенец, а не от града. Ако знаех, че ще го носи на село, нямаше да го дам. Няколко дни по-късно се позаинтересувах как е Рижко, но Иван каза, че си е хванал пътя. Сега във Фейсбук една жена ми пише, че е при нея. Поисках й снимки и видео, но още нищо не ми е изпратила“, разказа изпълнителката на „Спомен за Козия рог“.

Това е поредната трагедия в живота на обичаната певица. „Нямах никаква Коледа, тъй като на 21 декември котката на дъщеря ми Кристина умря от чума. Имаше кашлица, оказа се, че е с ковид. Заведе я в една клиника, където я заразиха с чума и Шуша почина. Дъщеря ми започна да ме обижда, защото трябваше да си го изкара на някого. Толкова ми е тъжно. Като си спомня как преди 5 г. я спасих“, плаче Джина. Тя призна, че и мъжът, на когото е подарила Рижко, се опитвал да я изкара нея виновна, като я обвинявал, че го е продала за жълти стотинки. „Той е света вода ненапита. Това не ми било първият случай да обиждам такива "невинни хора като него"! Мен и мъжът ми ни лъга,че го е дал на леля си в Трявна, горката жена била самотна, искала да си има другарче, и това е лъжа! Аз такива ненормалници не съм срещала през живота си и слава на Бога, в селото никой не иска и да чува за този „добър човек“, който всички наричат Сатаната, който е уморил доста възрастни хора без наследници под предлог, че ще ги гледа, и е взел техните имоти“, пише във фейсбука си Иванова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пепа
преди 3 месеца

Боже боже. Да ви имам трагедиите.лигла

Откажи