Полицай тегли кредит да си присади коса

Полицай тегли кредит да си присади коса | StandartNews.com

Полицай от столицата е изтеглил кредит, за да си присади коса. За решението на мъжа разказва регионалния сайт струма.бг, тъй като униформеният е родом от Дупница и през почивните дни редовно се връщал при близките си в родния град. 39-годишният Е.Д. е изтеглил заем от 2200 евро, колкото ще му струва манипулацията по присаждане на косми над челото в клиника в Турция.

Полицаят споделил, че негови колеги вече са подобрили визията си с присадена коса и затова и той се решил да предприеме мерки, за да изглежда по-добре. Информирал се от интернет по темата и избрал турската клиника, защото у нас присаждането на коса излизало не по-малко от 5 000 евро, а при комшиите било наполовина. Освен това използваният метод бил от най-модерните - присадените косми се възстановявали до половин година след операцията и после били нормално вкоренени и растели заедно с другата коса.

Когато теглил кредита, в банката го попитали за какво иска парите и полицаят не скрил. Кредитната инспекторка признала, че имала случаи дами да искат заеми да си слагат силикон в гърдите и дупетата, но подобен клиент се явявал за първи път в практиката й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай