Полина от "Хелс Китчън" пропя! Феновете полудяха (ВИДЕО)

Главната роля във видеоклипа е на Славейко, с когото се събраха в живота

Полина от "Хелс Китчън" пропя! Феновете полудяха (ВИДЕО) | StandartNews.com

Звездата от "Хелс Китчън" Полина Алатинова пусна дебютния си сингъл, озаглавен „В друг живот“. В песента са включени участници от предаването, съобщава Хотнюз.бг.

Главната роля е на Славейко, с когото се събраха в живота. Двамата обявиха връзката си в социалните мрежи като под снимките Полина беше написала и заглавието на песента си "В друг живот". Очевидно парчето е посветено именно на него.

Изглежда, че брюнетката е всестранно развита. Освен с кулинария, се занимава и с транспортен бизнес. Започнала е сама от нулата. Въпреки големите й амбиции хубавицата отпадна от надпреварата и завърши на 18-о място, а победителка стана ергенката Алекс Гърдева. 

Полина е майсторка в сладкарството и печивата. Борбена и издръжлива, мечтае един ден да отвори сладкарница.

Музиката и аранжиментът на “В друг живот” са на Пламен Стойчев – Папо, а текстът е написан от Николай Гурманов. Режисьор на клипа е Радостин Събев – Шошо. Феновете приеха с огромна радост песента и факта, че във видеото са включени и други техни фаворити от последното издание на "Кухнята на дявола".

Песента е събрала вече десетки хиляди гледания в ЮТюб и множество харесвания. “Дерзай, момиче“ – пишат фенове на риалитито под видеото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай