Пикантни разкрития за Ружа Игнатова. Евгени Минчев проговори

Книгата на лорда става бестселър

Пикантни разкрития за Ружа Игнатова. Евгени Минчев проговори | StandartNews.com

Новата книга на лорд Евгени Минчев „Ружа Игнатова - измамница или жертва“ извади няколко сензационни факта за издирваната в цял свят крипто кралица, които не са известни на широката публика. Провокативното заглавие привлече огромна читателска аудитория.

Лордът вече договаря да издаде книгата си на английски в Лондон. От нея става ясно, че Ружа Игнатова не е родила единственото си дете, а то е износено от сурогатна майка, което е забранено в България, писа „Галерия“.

"Ружа купи къща в Созопол, като част от организацията и публикациите се паднаха на мен. Роди се дъщеря ѝ  - Давина, по слухове, родена от украинска сурогатна майка. Давина, а и изобщо дете, беше мечта на Игнатова.

Споделих възторга и когато цялата къща беше осеяна с бродирани възглавнички с името на дъщеря ѝ, бяха направили дори трилитров парфюм с нейното име. Давина се казваше и яхтата, която ни чакаше за първото парти в залива на Созопол.

Няколко етажа лукс, като само на последния имахме право да обитаваме тя, нейните мистични съдружници и една моделка, чието име ще се въздържа да спомена. На долния етаж пя Азис, на нашия - Преслава, с която си разменихме шапките в истинския смисъл на думата.

Прекрасен приятел, певицата ме покани да изпълним дует в чест на Ружа и аз го направих без много подкани. Помня, че на тази палуба всички трябваше да сме без обувки. Аз си останах с обувките и бях гледан от съдружниците ѝ странно.

Споменатата моделка са опитваше да сваля преди време приятеля ми - мистър Англия, и оттогава беше в „черния“ ми списък.  Една от асистентките на домакинята дойде при мен с молба от нейно име да се сдобря със скандинавката и да си правим компания.

Можех да си позволя това великодушие и го направих. Синът ѝ не се отлепи от мен, но това е друга тема", пише той.

"На следващия ден бях водещ на събитието в новооткрития дом и разполагах със сцена, микрофон и проминентна публика. Пя звездата Бебе Рекса, последвана от млада българска певица, което име ще премълча заради възникналия позор.

Когато Ружа чу първата песен от репертоара ѝ, в компанията на своя съпруг, свекърва, майка, баща и брат, тя ме помоли НЕЗАБАВНО да я сваля от сцената. Трудно е да се обясни как колеги могат да влязат в подобни отношения и категорично отказах да сваля певицата.

Ружа изтича с нейната тъмносиня атлазена дълга рокля, пресегна се от сцената и изкрещя - „Махай се от тук“ . Дълго време успокоявах изпълнителката в подобието на гримьорна, а после танцувахме диво и без задръжки", разказва още Евгени Минчев.

"Вечерта беше копие под индиго на баровско парти в Миконос. Група добре изглеждащи младоци ме наобиколиха. Разговорихме си и се оказаха част от One coin екипа на Ружа. Изглеждаха нахъсани, долавях чуждоезичен намек в говора им, очевидно момчета завършили навън или просто прекалили с говоренето на английски.

В няколкото басейна ликуваше доброто настроение, хора се хвърляха в тях с дрехите си, музиката огласяше морето, над което беше самият дом. Беше ми позволено да го разгледам отвътре и впечатлението беше за лукс, поръчван наедро.

Тихият и любезен Бьорн само ми показваше бродираните възглавнички с името на Давина. На закуска, около басейна, с непознато високомерие на масата присъстваше гадател, изповедник или астролог, който казваха - бил много важен за Ружа.

Вслушвала се във всичко, което ѝ казвал. Аз пък се надсмивах вътрешно на токата на колана му, изобразяваща логото на Гучи. Асистентките на Игнатова бяха едни от малкото възпитани девойки и с класа, които познавам и до днес.

Те пръскаха сияние наоколо и изглеждаха компетентни. Родителите на Ружа ми се сториха добродушни и семпли хора. Баща и сам си правеше алкохола и изглеждаше доволен от това. Ружа беше взела неговия матов тен, само че в обстоятелствата на истинска женска красота, която се открои още повече, когато отслабна", пише той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай