Пиърс Броснан танцува с бг дами

Пиърс Броснан танцува с бг дами | StandartNews.com

Пиърс Броснан мощно е очаровал дами от родното светско общество на изискано парти във вилата на Дейвид Варод в полите на Витоша. Шефът на "Ню Бояна" е поканил 40 отбрани гости, за да ги почерпи за рожден ден. Според фотоси във фейсбук неостаряващият чаровник е духнал свещи върху огромна торта с надпис на немски: "Животът започва отново на 66", рефрен от хит на Удо Юргенс. Менюто е включвало най-вече блюда от националната кухня. Елегантното парти е било дирижирано от Татяна Педерсън - любимата жена на Варод, която около Великден ще го дари с дъщеря. Георги Константин, синът на Татяна, все още не е постнал снимки от купона - всъщност той е свикнал да бъде сред звезди от най-ранна детска възраст.
Пиърс Броснан е изгрял сред хайлайфа след снимките за деня на "Сървайвър". Въпреки екшъна пред камерите, той е бил в суперформа. Между късметлииките да попаднат в обятията му на импровизирания дансинг са били Татяна Педерсън и бизнес дамата Грети Гарсия, която лансира елитна козметична марка от Барселона. Пиърс Броснан е останал особено възхитен от музикантите в оркестъра "Каручката", препоръчан от Димитър и Весела Барбукови. Строителните предприемачи също са били в компанията. Холивудският ас е направил серия от комплименти на Дейвид Варод за неговите прекрасни картини, които скоро ще се появят на изложби в Европа и в България. Всъщност Агент ОО7 също рисува от години - платната му са изпълнени с прекрасен колорит. Неслучайно двамата с Варод с часове говорят за живопис, твърдят в "Ню Бояна".
Мила Йовович и Дилън Макдермот не са успели да се класират за рождения ден, тъй като са останали на терен до полунощ. Преди ден Броснан пусна снимки от снимачната площадка. "Красивата Мила и аз си играем - филмите трябва да се обичат", е написал той. Бившата топмоделка и Джеймс Бонд са гримирани от Питър Кинг, корифей в макияжа и стайлинга, работил за "Властелинът на пръстените".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай