Певиците на Слави - в дантели и кристали

Певиците на Слави - в дантели и кристали | StandartNews.com

София Борисова облича Деси Добрева, Софи Маринова и Крисия като разкрепостени принцеси

Софи Маринова, Крисия, Нели Петкова и Деси Добрева - певиците на Слави Трифонов - са фенки на София Борисова. Известната дизайнерка е техният гуру в стайлинга - тя ги нагласи като разкрепостени принцеси за грандиозното шоу в "Арена Армеец", а сега най-вероятно вече коментира с продуцента им концепцията за следващия концерт на "Ку-ку бенд" на 26 септември.

Тогава визията ще бъде изцяло съобразена с атмосферата на стадион "Васил Левски", където ще се изсипят хилядите поклонници на зрелището. И ако предишния път Нели беше в рокля с кристали и с гащеризон, Деси - в дантели и камъни, ромският славей - като класическа римлянка, а детето-чудо - в ефектно кожено бюстие на цветя с бял кринолин, то сега трябва да очакваме изненади. Борисова, която притежава три "златни игли", неотдавна влезе и в италианските издания на фешън библиите "Вог" и "Амика" - с одеждите, които създаде за лятната фотосесия на световноизвестната марка за био и натурални продукти за коса "Meda vita". Екшънът е бил на пълни обороти - тя е направила десет визии за десет дни за годишния им календар и за списанията. Красавиците пред обектива на елитните фотографи са в бяло, черно и екрю, гарнирани с тюл, дантели и изискани акценти. София обаче отдавна е на вълна С2016, тъй като, както се знае, в модата всичко е за година напред. "Булките "карамел" са новият категоричен тренд в жанра, в който продължават да властват роклите "принцеси" и "русалки". В официалната линия настъпват кралското синьо, зеленото и ябълковото червено - те придават изискана екзотика. Триумфът на дантелите е без аналог, те остават на сцената във всичките си варианти - от съвсем лаконично присъствие до откровено разточителство. Гърбът е гол, бродерии от перли и кристали гарантират аристократична екстравагантност", категорична е Борисова.

Преди дни тя се завърна от Милано, където беше специален гост на майсторите в "от кутюра" и нейни стари приятели Еди К. и Антонио Рива. Първото ревю е било в салоните на петзвезден хотел на арабски шейх, а второто - в панаирните зали, където се случва прочутата Модна седмица - институция в индустрията. Почитателки на мистър Еddy, както го нарича София, са тв звезди и синьокръвни дами от Ботуша. На гала вечерята за 280 випа е имало кинокрасавици и графини. "За тяхното общество дрес кодът, прическата, макияжът означават повече от много", коментира София, която се е появила като истинска Кармен в червено и черно, със сдържан кок на тила и дискретен грим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай