Певица на Слави отключи дарба и стана екстрасенс

Гласовитата певица разказа подробно за способностите си в интернет предаване

Певица на Слави отключи дарба и стана екстрасенс | StandartNews.com

Певицата Невена Цонева – част от бенда на Слави Трифонов, стана екстрасенс. Тя шокира с признанието, че преди 7 години отключила свръхестествена дарба вследствие на тежко боледуване. По думите ѝ тогава отворила третото си око и започнала да вижда аурите на хората и не само.

Когато установила, че има тези способности, Цонева се притеснила, че заради тях дори може да изгуби разсъдъка си. Гласовитата певица разказа подробно за способностите си в интернет предаване, пише вестник Ретро.Във видеото брюнетката споделя, че страдала от латентна туберкулоза. При това заболяване не се наблюдават симптоми и човек дълго време всъщност не е наясно, че е заразен. Докато ѝ сложили точната диагноза и предприели правилното лечение, минало доста време.

Болестта обаче може да отключи неблагоприятни последици за заразения. При Невена се стигнало до проблеми със сърцето. Всъщност се оказва, че певицата е едно от последните поколения от децата индиго, за които се вярва, че притежават необичайни, дори свръхестествени способности. Във видеото гласовитата певица споделя още, че освен аурите на хората вижда и физическите им болежки, както и душите на починалите. Тя дори разказа за непозната възрастна жена, която срещнала в асансьор. По белия цвят на аурата ѝ и травмите, които локализирала, Невена разбрала, че жената я очаква фатален край.

Тъй като аурата на човек в началото и края на живота му сияе в бяло, различните цветове всъщност се проявяват в хода на живота му. Във видеото Невена обяснява, че подобни неща всъщност не се казват, тъй като, ако човек има достатъчно силна воля, може да промени пътя си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай