Павел Глоба разплака 4 зодии. Животът им ще стане ад

Все пак могат мъничко да омилостивят Дракона

Павел Глоба разплака 4 зодии. Животът им ще стане ад | StandartNews.com

Зеленият дървен дракон мрази 4 зодии и ще вгорчи живота им през следващата година. Това съобщава авторитетният руски астролог Павел Глоба в прогнозата си за 2024 г.

По думите на специалиста новата година за тях ще е повече от кошмарна. На всяка крачка ще се сблъскват с трудности, а възможността да изгубят всичко, е повече от реална.

За щастие, не всичко е изгубено и представителите на въпросните четири зодии могат да умилостивят символа на новата година и намалят загубите.

Еко на кои зодиакални знаци Зеленият дървен дракон ще превърне живота в ад:

ОВЕН - През 2024 г. представителите на огнения знак ще се озоват като в огледало. През цялата 2023 г. късметът е бил на тяхна страна, но след 1 януари всичко ще се преобърне.

Овните ще се окажат в капана на поредица от провали и неуспехи. Зеленият дървен дракон ще им създава проблеми на всяка крачка.

Трудности ще възникнат на работното място и могат да доведат до позорно уволнение. Финансовите загуби също няма да закъснеят. Овните ще затънат в дългове, които няма да могат да изплатят, а това ще доведе до разваляне на отношенията с приятели и роднини.

Ще възникнат проблеми и със здравето. Стресът и преумората ще навредят на физическото и емоционалното им състояние.

Заради натрупаните проблеми представителите на знака могат да се затворят в себе. С подобни действия обаче рискуват да загубят половинката си.

ТЕЛЕЦ - На Телците ще им е изключително трудно през 2024 година. Зеленият дървен дракон не ги харесва и ще им покаже това още от самото начало на годината. Те няма да имат късмет както на работа, така и в личния живот.

Павел Глоба вярва, че символът на годината може да бъде умилостивен, ако Телците се отърват от лошите си навици. Именно те, а не Съдбата, влекат представителите на знака към дъното.

"Без преувеличение ще кажа: спрете, иначе 2024 г. може да се окаже последната за вас", казва звездният експерт.

ВЕЗНИ - Въпреки че Драконът не мрази толкова много представителите на въздушния знак, няма да пропусне възможността да им се подиграе. Везните постоянно ще изпадат в нелепи ситуации и ще изглеждат като най-големите глупаци. Подобни "драконови шеги" могат да доведат до тъжни последици.

По думите на Глоба, господарят на годината ще се смили над тях, ако спрат да бъдат толкова сериозни и спрат да контролират всичко около себе си.

Везните ги чака трудна година. Периодът ще изисква от тях сериозни избори, особено в личния живот.

Първата половина на годината ще бъде трудна в професионалната сфера. Представителите на знака трудно ще се реализират на работното място.

От юни започва период, в който ще започнат да се борят самите себе си. Резултатът от битката може да бъде или болезнено прекъсване, или узаконяване на връзката.

КОЗИРОГ - За представителите на земния знак ще настъпи време на изпитание. През 2024 г. Козирозите трябва да са подготвени за самоограничение и всякакви лишения. Павел Глоба им препоръчва да бъдат търпеливи: периодът ще се проточи и може да продължи повече от две години.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай