Паси се жалва в полицията от Николета

Паси се жалва в полицията от Николета | StandartNews.com

Соломон Паси и съпругата му са подали сигнал до СДВР за няколко коли, които ги следят.  "Не една, а няколко коли ни следят вече 2 месеца. Първоначално неглижирах този факт. Шофьорът ни ми каза, че ни следят, но аз си казах "Защо, кой би ни следил? Аз и Гергана сме публични личности...", това разказа пред БНТ Паси, след като съпругата му написа в социалната мрежа, че неизвестни мъже са я проследили и днес от дома й до летище София.

Вчера стана ясно, че преследващите всъщтност са от екипа на предаването на Николета Лозанова "Папараци".

Съпругата успяла дори да заснеме един от тях.

"Днес писахме сигнал до СДВР", потвърди Соломон Паси и заяви, че не може да знае какво планират хора, които ги преследват толкова упорито.

"Може би планират да ни отвлекат децата, да ни оберат, знам ли! Когато човек има деца, той се притеснява за такива неща.", каза Паси и допълни, че ако наистина става дума за репортери от папарашко предаване, то СЕМ трябва да се сезира за това какво съдържание минава в ефира.

Той обаче отказа да потвърди дали знае кой стои зад следенето и поясни, че едва днес са подали жалбата и още чакат полицията да си свърши работата, пише сайта big5.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай