Събота,

Отвлякоха 15-годишна за булка с бой

От: Администратор -
A
A
A

Троян. Цигани от град Тръстеник отвлякоха 15-годишно момиче от Троян за невеста, като преди това пребиха майка му и баща му. От дирекцията на МВР в Ловеч обявиха за общодържавно издирване Адрияна Ангелова Горанова и похитителите й. По данни на близките й тя била насила отведена от дома й от трима мъже - Габриел, Найден и Ивайло Тачеви.

С един от мъжете момичето живяло преди известно време около месец. Адриана се пренесла у дома му в Тръстеник, а фамилията Тачеви се стягала за сватба. И тъкмо младите да се вземат, връзката им се разпаднала така изненадващо, както започнала. След десетина дни съжителство троянската девойка скришом си събрала багажа и се върнала при майка си и баща си. Семейството й обитава общинско жилище в района на Малкия пазар в планинския град. В събота в 4 ч призори у дома им нахлули озлочестеният жених с баща си и брат си за подкрепление. Адрияна изчезнала с тях, а родителите били млатени жестоко. Заварени са от местната полиция в безпомощно състояние.

В момента както момичето, така и тримата мъже се издирват. Срещу тях ще бъде повдигнато обвинение за отвличане и нанасяне на тежка телесна повреда.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички