Отровен удар за Венелин Петков! Изненадата

Той сам съобщи в социалните мрежи

Отровен удар за Венелин Петков! Изненадата | StandartNews.com

Голям удар за позната бивша тв звезда у нас.

Бившият шеф на бТВ Венелин Петков е пострадал тежко, съобщи самият той в социалните мрежи. Луксозната му къща е била брутално обрана от крадци.

Те взели всичко, което очите им са видели, дори кабелите. Имотът бил в много лошо състояние след взлома. „Разбрах, че ги горели и предавали медта за старо желязо“ – разказва журналистът. С тлъстата заплата от телевизията Петков построил огромна къща. В нея живее съвсем сам. Тя се намира в Бистрица и е на два етажа.

Той бранел ревностно личното си пространство и никой не прекрачвал вратите на неговия дом. Дори най-любопитните съседи не знаели какво има вътре. Бившата му Николета постоянно пускаше снимки в социалните мрежи, от които ставаше ясно, че живеят в лукс.

Дворът на дома е голям, облицован със скъп камък, със зелена морава, красиви храстчета, лятна шатра и саксии с цветя зад двуметрова плътна ограда.

Обстоятелствата обаче се стекли така, че журналистът останал сам като кукувица. Николета никога не посещавала някогашното семейно гнездо. Причината за раздялата на една от най-известните двойки така и не излезе наяве. Ясно е, че двамата почиват по отделно, а Венелин дори на море ходи сам, пише Нюз 2..

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай