Четвъртък,

Заедно ли са Балабанов и Симона Пейчева

От: Агенция Стандарт -
3681
Заедно ли са Балабанов и Симона Пейчева
A
A
A

Ненчо Балабанов и Симона Пейчева ще свалят картите с едно сензационно признание и романтично предложение в ефира на „Събота вечер с БНТ” на 15 май. Дали това е новата светска двойка - ще разберете в събота от 21:00 часа по БНТ 1, когато Ненчо ще падне на коляно пред Симона, а тя ще се потопи в прегръдката му.

Освен това, Митко Павлов ще предизвика Балабанов да покаже няколко таланта накуп - да влиза скоростно в различни образи докато пее и свири на тарамбука. Ще разберем и какво е „тенис на лак", и колко добре се справят Ненчо и Митко с него. Симона ще разкрие тайната на съвършено тяло с „диетата с шоколад“, както и защо посещава само мистериозни партита от затворен тип.

Освен това Митко Павлов ще покаже как прави шпагат и колко добре е подготвен за отбора по художествена гимнастика, чрез демонстрация на упражнения с бухалки и лента. За десерт, Нели Петкова ще впечатли с имитаторски талант в едно разбъркано музикално предизвикателство. Ще представи и новото си видео, на което самата тя е режисьор.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com