Огромна промяна! Маги Халваджиян хвърли бомбата

Как се движи вече продуцентът

Огромна промяна! Маги Халваджиян хвърли бомбата | StandartNews.com

Топ продуцентът на Нова телевизия – Маги Халваджиян, взе пример от своя приятел Слави Трифонов и тръгна с охрана.

Репортери на „Уикенд” забелязаха, че арменецът води своя гард навсякъде. Двамата се движат в комплект дори по купони и културни събития, включително в театъра и на концерти.

Дребничкият продуцент напоследък е по-често засичан с охраната си отколкото с жена си Кремена Халваджиян. Гардът, когото е наел, е поне с глава и половина по-висок от Маги и външният му вид е като образец за хората с подобна професия – буквално е огромен.

В същото време обаче няма вид на човек, от когото да се изплашиш – изглежда сговорчив и добродушен. Според слуховете, той е личен охранител на продуцента и няма ангажименти към никой друг от семейството. Жена му, синът му, снахата и внучетата не ползвали охрана.

От какво се страхува Маги Халваджиян, за да се движи с охрана? Досега продуцентът не се е оплакал, че е получавал заплахи, но е обяснимо, ако има опасения, че може да го нападнат, ограбят или отвлекат за откуп. В недалечното минало в България имаше достатъчно случаи на отвличания, за да стреснат хората с възможности и да ги накарат да си потърсят охрана.

 В чужбина обаче арменецът ходел без охрана. Там бил спокоен, че не го познават и едва ли някой ще го притеснява, а и избирал проверени места, където е слабо вероятно да го нападнат и ограбят. За сметка на това обаче най-често е с жена си и голяма част от родата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай