Официално! Златка Райкова изплю камъчето за сватбата

Тя не ще и да чуе за бившия си Джизъса

Официално! Златка Райкова изплю камъчето за сватбата | StandartNews.com

Златка Райкова е в трескава подготовка за сватбата си! Русото изкушение вече е планирала всичко за събитието, което ще помни цял живот. Райкова и годеникът й Карен, от когото има бебе, ще се врекат във вечна вярност последната седмица на септември. Златка и арменският богаташ вече са запазили всичко необходимо - църква, ритуалната зала и мястото на пищния купон, където звездната двойка за пръв път ще танцува като едно семейство, пише HotArena.

За Райкова това ще бъде бъде втора сватба. Преди години тя сключи църковен брак със сегашния мъж на Преслава - бизнесмена Павел. Връзката й с Благой Георгиев, от когото също има дете, пък така и не бе официализирана.

"Сватбата ще бъде в ранна есен", обясни Райкова, която наскоро си избра булчинска рокля. Тоалетът е изработен от чужд дизайнер по поръчка. А Златка се бърка с няколко хилядарки за роклята, която ще подчертава сочната й гръд. Карен предложи брак на силиконовата бомба през октомври. Направи го, докато двойката бе на ваканция на остров Миконос.

Златка и Карен изчакаха няколко месеца за сватбата, тъй като блондинката искаше да влезе във форма след раждането на първото им общо дете.

"Уважението е по-важно дори от любовта", казва философски Райкова, визирайки връзката си с Карен.

Златка за пореден път атакува бившия си Благой. След като Джизъса я заряза, за да се залюби с доста по-млада мадама, Райкова не ще и да чуе за ексфутболиста и постоянно го напада.

"Не успях да бъда себе си във второто ми участие "ВИП брадър". Въздържах се от толкова неща", споделя Райкова за периода, когато влезе в къщата заедно с Благой.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай