Одумки за новата прическа нервят Гъмзата

Иначе тромпетистът не може да се нарадва на свежата си визия

Одумки за новата прическа нервят Гъмзата | StandartNews.com

Гъмзата от известно време вее буен перчем и не прилича на себе си. Колегите му вече започнаха да пускат лафчета по негов адрес и му измислиха нови прякори - Мокета и Перуката. Но музикантът от "Ку-ку бенд" не останал особено доволен от подигравките. От телевизията на Слави предупредиха, че Гъмзата е доста изнервен покрай несекващите одумвания на новия му външен вид. Наскоро той дори налетял на човек от техническия персонал на "7/8", позволил си да го подкачи.

"Просто му писна да го подиграват за това. В началото приемаше бъзиците с усмивка, но вече мина цял месец, откакто това не спира. След като се появиха и статии в пресата и сайтовете, всички са вторачени в темето му, което го изнервя", разкрива колега на Данчо от телевизията, цитира Хотарена.

Гъмзата се похвали със свежарската си визия на Нова година. Тромпетистът не може да се нарадва на новата си грива, за която се охарчил с около 8000 лева. Процедурата била извършена в Истанбул. Гъмзата не бил особено суетен, но неговата съпруга Юлиана, която е балерина в "Магаданс", недоволствала от плешивото му теме. Данчо угаждал на всичките й прищевки и решил да се подложи на трансплантация на коса, за да се подмлади и разкраси. След интервенцията Гъмзата имал гъста коса, каквато нямал дори в младежките си години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай