Обвиниха Памела Андерсън в кражба на мъж

Твърди се, че сексбомбата прелъстила бодигарда си, който напуснал двете си деца за нея

Обвиниха Памела Андерсън в кражба на мъж | StandartNews.com

Само дни, след като стана ясно, че Памела Андерсън тайно се е омъжила за бодигарда си Дан, щастието на бившата спасителка на плажа беше помрачено. Бившата жена на Дан обвини сексбомбата, че тя е прелъстила мъжа и го е откраднала от семейството му.

Оказва се, че преди да се залюби с Памела, Дан бил женен с две деца. Бившата съпруга, с която бодигардът на актрисата бил 5 години, разкри, че Дан не е бил нает да бъде бодигард на Андерсън, а е бил момче за всичко, което тя е искала да има под ръка. Връзката със шефката му е наранила много децата им. По думите ѝ Дан започнал да работи за Памела още през есента на 2019-а и дори често се оплаквал от странния ѝ характер. Всичко обаче се променило през март 2020-а, когато той започнал да прекарва значително повече време в дома на актрисата.

Прелюбодеецът спрял да се прибира вкъщи и да се грижи за децата, заедно с половинката си. Няколко месеца по-късно става ясно, че Дан и Памела са започнали романтична връзка. Бившата половинка на новия мъж на Андерсън обаче подозирала по-рано какво се случва зад гърба ѝ, пише Уомън.бг. Тя неведнъж му е задавала директни въпроси за това, като първоначално той отричал, но не след дълго казал истината. През юли Дан официално се нанесъл в дома на Памела и оставил жената, която до съвсем скоро е обичал да се грижи сама за двете им деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай