Сряда,

Обрат за 4 зодии. Тъмната Луна носи тежки последствия

От: СТАНДАРТ -
11699
Обрат за 4 зодии. Тъмната Луна носи тежки последствия
A
A
A

Обрат за 4 зодии носи Тъмната Луна тази нощ. Точно в 20:29 часа на май настъпва второто за годината затъмнение и първото лунно от полусянката на Земята.

ВИЖ ОЩЕ: 20:29 ч.! Нещо уникално ще се случи в небето

То ще може да се наблюдава от България от момента на залеза на Слънцето, който ще бъде близък до изгрева на Луната в 20:29 ч., каза Пенчо Маркишки, физик в Института по астрономия с Национална астрономическа обсерватория при БАН и катедра "Астрономия" при СУ "Св. Климент Охридски", цитиран от БТА.

Магнитудът на затъмнението ще бъде 0.965, което означава, че по време на максималната фаза Луната ще е навлязла в земната полусянка с почти целия си диаметър. По време на явлението Луната ще бъде в съзвездието Везни, а Слънцето – в Овен, каза експертът.

Пълнолуние – лунно затъмнение в знака на Скорпиона. Това е най-страстният, емоционален, магически и екстремен знак в Зодиака.

Предстоящото пълнолуние ще има магическа сила, мощна енергия, която ще позволи да трансформираме действителността. В този ден ще се изострят желанията, чувството за ревност, влеченията и зависимостите от другите хора.

Затъмнението е свързано с финансовата сфера, природните ресурси, кредитите, недвижимото имущество. В тези сфери може да се очакват промени. Денят ще затруднява емоционалната стабилност и яснотата на ума.

Това е период на непредсказуеми събития, повдигането на сложни теми, повтарящите се събития, може да възникнат неприятни ситуации, които да се влошат, а жизнените уроци да се ожесточат. Разумният, мислещ човек може да достигне високо духовно израстване при правилното използване на потенциала на лунното затъмнение на 5 май.

Пълнолунието на 5 май 2023 г. ще е най-тежко за представителите на знака Телец, Лъв, Скорпион, Водолей. Бъдете внимателни, не пришпорвайте събитията, заемете изчаквателна позиция, опитайте се да установите връзка с подсъзнанието си. Не употребявайте вещества, действащи на съзнанието!

Периодът е подходящ за това да се отървете от вредни навици и токсични връзки. Сега е моментът да се самоусъвършенствате. Сега от особено значение ще е самоконтролът и дисциплината.

Не се привързвайте към материални вещи и земни удоволствия. Концентрирайте се върху духовното. Това е време за освобождаване от миналото и от излишното. Може да раздадете или изхвърлите старите си вещи.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com