Обрат в живота за турския Казанова

Съпругата му го напусна, той отново е ерген

Обрат в живота за турския Казанова | StandartNews.com

Източник: Труд

Преди година всички турски медии обсъждаха една гореща новина: съпругата на Ибрахим Челиккол, го напусна! И дори малкото им дете не я спря! Романът им, който приличаше на приказка, завърши с провал. Ибрахим Челиккол отново остана ерген.

Бракът на турския актьор и архитектката Михре Мутлу не продължи дълго - двамата се ожениха през 2017 г., а обявиха раздялата си през 2022 г. Така съвместният им живот трая едва 5 години, но какви!

Ибрахим Челиккол така и не успя да убеди жена си, че е примерен съпруг и баща. Михре няма да забрави любовните романи на звездния си спътник. А те не бяха никак малко, пише „Труд“.

У нас актьорът стана известен след излизането на сериала „Черно-бяла любов“. Тогава всички зрители забелязаха, че между главните герои на поредицата има нещо повече от обикновена екранна „химия“. И въпреки че и Бирдже Акалай, и Ибрахим Челиккол пламенно убеждаваха всички, че са само приятели, подозренията си останаха! А причината е, че турският красавец има афери с колежки наляво и надясно!

И така, на снимачната площадка на сериала „Ифет“, все още много млад и пламенен, Ибрахим се нахвърли върху темпераментната Дениз Чакър. Турските медии буквално избухнаха - всички вестници и списания бяха пълни със снимки на двойката! Актьорите обаче се разделиха толкова бързо, колкото и се събраха - съвсем скоро Ибрахим обяви, че всичко между него и Дениз е приключило.

След това цяла година не се чуваше нищо за приключенията на турския Казанова. Но аферата му с поредната колежка не закъсня. Този път това беше Ясемин Алън. Нежната руса красавица се запозна с Челиккол на снимачната площадка на сериала „Милост“. Цели 2 сезона сърцето на актьора искрено пламтеше от любов към Ясемин! И въпреки че този път Ибрахим реши да бъде мистериозен и да брани любовта си от пресата по всякакъв възможен начин, веднага след приключването на снимките стана ясно, че сериалът е приключил, както и любовният роман.

През 2014 г. Ибрахим Челиккол отново се влюби в актриса. На въдицата му се хвана  красивата Синем Кобал. Ибрахим с всички сили се опита да бъде верен на половинката си. Той дори обеща на турските журналисти, че ще се ожени, ако Синем се съгласи. Но актрисата се оказа изключително умна жена и бързо го напусна, за да преследва кариера. „Ах, какъв срам!“ – помисли си Ибрахим и...

И реши, че след като има намерение да се жени, няма смисъл да губи време. Но обектът на „любовта“ беше променен. Ибрахим избра да не върви по утъпкания път и си намери годеница, която е далеч от турското кино. Тя се оказа прекрасен архитект - Михре Мутлу. Влюбените вдигнаха прекрасна сватба, роди им син и...

Както вече разведеният актьор призна, ревността на съпругата му  разруши брака им. Турската звезда, въздишайки, разказа че Михре го ревнувала от всичките му партньорки, често идвала на снимачната площадка и вдигала скандали. Накрая тя не издържа и подаде молба за развод.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай