Обрат след Цитиридис! Кой се завръща в bTV

От телевизията обявиха ново предаване

Обрат след Цитиридис! Кой се завръща в bTV | StandartNews.com

От bTV официално обявиха какво предаване ще заеме мястото на шоуто на Николаос Цитиридис. 

Това е забавният формат „Кой да знае?“ - делнично комедийно куиз шоу, което ще се излъчва в прайм-тайма на телевизията. То е разтоварващ микс от забавление и знания, а в отговорите на въпросите и надпреварата между участващите отбори се крият динамиката и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.

В новото предаване зрителите и участниците ще научават нещо ново всеки ден. Играта ще изненада с нестандартен подход, забавни въпроси и любопитни факти, за които човек никога не се замисля, но и никога след това няма да забрави. В състезанието участват два отбора, ръководени от капитани – комедийни актьори. Отборите ще се състоят от популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми. Наградата – цялата спечелена сума – ще е за публиката, както в никое друго предаване. Публиката също ще е важна част от състезанието.

Слуховете гласят, че водещ на новото шоу ще бъде не кой да е, а Сашо Кадиев. Актьорът неотдавна се отказа от сутрешните си ангажименти към "Преди обед", но явно не му пречи да води предаване всяка делнична вечер. Със сигурност той лесно би взел решението да се завърне в телевизията срещу солидна заплата. Все пак едва ли актьорските му доходи могат да покрият разходите по чисто новия му електромобил, с който обикаля столицата, чиято цена започва от 100 хиляди лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Слънчев ангел
преди 4 месеца

Аман от тъпи шоу игри и простотии по всички телевизии ! Едни махат , други слагат , и все същите тъпотии ! До болка омръзнали на българина ! Само тъпи сериали , тъпи игри , и нищо смислено !

Откажи
Аля
преди 4 месеца

Пак простотия!

Откажи
Цуни Микуро
преди 4 месеца

Щом този лигльо ще го води, отсега го отписвам и игнорирам, стига ми един тъпанар като Рачков...

Откажи
Мая Иванова
преди 4 месеца

Не на ъгъл, а на кюше. Саше, нали нямаш време и си много уморен, а театъра кога, сигурно между обеда и вечерята.

Откажи
Анонимна
преди 4 месеца

Ако тоя лигльо ще е водещ, значи няма да го гледам. Не си намери място, това леке некадърно!

Откажи