Обрат! Коварно предателство в "Сървайвър" дни преди финала

Екстремното риалити приключва след броени дни

Обрат! Коварно предателство в "Сървайвър" дни преди финала | StandartNews.com

Неочакван обрат дни преди финала в риалити формата "Сървайвър". Един от най-силите мъже - синът на легендарния вратар Здравко Здравков, брокерът Павел, беше жестоко подхлъзнат и изигран от съюзниците си в играта за 150 бона.

Петорната му коалиция неочаквано се разцепи и двама от най-добрите му приятели - футболистът Цецо и студентката Ермина, го номинираха за изгонване на Острова на отшелника. Надхитреният Павел трябваше да се изправи в битка за оцеляване срещу футболиста Благо Джизьса и инфлуенсърката Мария, загуби и напусна завинаги "Сървайвър".

Брокерът не скри, че е неприятно изненадан от подмолния, но и смел ход на доскорошните си авери, които са готови на всичко, за да победят. „ Бях надхитрен. Изобщо не го очаквах!", промълви той, пише "Марица". Останалите членове на коалицията му - екскурзоводката Геновева и дизайнерът Едис, също бяха рефлектирани от действията на Цецо и Ермина и се разреваха горчиво след напускането на Павел.

Дизайнерьт дори заплаши, че ще отмъсти за брокера, с когото бяха силен тандем. „На финала ще трябва да се самоизяждаме, няма друг начин!", посече го обаче хладнокръвно Ермина.

Сега "Сървайвър" влиза в най-острата си фаза - всеки ще играе срещу всеки. Победителят ще бъде избран от журито, в което влизат отпадналите участници

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай