Обрат! Падна истината за брака на Деси Стоянова

Има ли водещата семейни проблеми

Обрат! Падна истината за брака на Деси Стоянова | StandartNews.com

Слух, че Деси Стоянова има семейни проблеми, обикаля медийното пространство вече няколко дни. Според "новината" бившата екранна партньорка на Сашо Кадиев дори е свалила брачната си халка. А за капак на всичко е отпразнувала рождения си ден с приятелки вместо със съпруга си.

Според сигурни източници няма нищо такова. Деси и Велислав са заедно, щастливи са, обичат се и се подкрепят. Пред близки Стоянова споделя, че маха халката си, докато е в ефир, пише България Днес. След като снимките приключат, бижуто е отново на пръста й. За почивката по женски покрай личния празник на водещата пък присъстващите на нея споделят, че още преди месеци дамите се разбират да куфеят без половинките си.

Въпреки че заради различните си работни ангажименти Деси и любимият й Велислав прекарват все по-малко време заедно, чувствата им един към друг не са охладнели. А напротив - връзката им по този начин е станала още по-силна. И журналистката и спътникът й в живота успяват да се насладят истински на всеки един миг заедно.

Стоянова, която стана популярна с изявите си като водеща на "Преди обед", и Велислав Русев са заедно повече от 23 г. Двойката вдигна сватба през 2006 г. Половинката на едно от знаковите лица на Би Ти Ви е с няколко години по-възрастен от нея. Велислав също е журналист. Плод на любовта им са близнаците Красимир и Стефан. Малчуганите се родиха през 2009 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай