Обрат. Ергенът флиртува с Аня Пенчева

Виктор Стоянов участва в ексклузивната актьорска вечер на звездите

Обрат. Ергенът флиртува с Аня Пенчева | StandartNews.com

Жегата в афиша е с не по-нисък градус от тази в термометъра. През цялото лято елитна арт формация ще държи на макс адреналина на публиката. Знаменитостите в шоуто „Хотел шест звезди - ексклузивна актьорска вечер“ са Аня Пенчева, Мариус Куркински, Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Албена Михова, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Иво Аръков, Евгени Будинов. Специалните гости са Мария Илиева и Ергенът. Певицата и Виктор Стоянов имат нарочни роли в спектакъла, изпълнен с откъси от пиеси, скечове и поп хитове. Новият фаворит на публиката ще излезе под прожекторите с всички дами от постановката в специално писан за него истински драматургичен етюд. Той ще флиртува с тях, докато си разменят атрактивни реплики.

“Виктор отдавна доказа, че е и достатъчно артистичен. Сега разкри още един талант: да се превъплъщава, партнирайки на първокласни артисти. Най-важното за него е да има творческа провокация – и той се справя с всякакви ситуации и задачи.“, коментира продуцентът Кирил Кирилов. Аня Пенчева и Иво Аръков, които като дует спечелиха червени точки в сериала „Съни бийч“, където са майка и син /въпреки всички аритметики вечният секс символ на БГ киното остава извън времето/, ще са водещи на зрелището. Те са един до друг и когато екшънът се върти около персонажа на Аръков. Руслайн Мъйнов ще извиси глас и за евъргрийните си. Мария Сапунджиева и Албена Михова със сигурност ще побъркат зрителите от смях, като комедията е любим жанр и на останалите им колеги.   

No description available.

Маестро Мариус Куркински подготвя сериозни изненади. Засега издава единствено, че ще закрива представленията с монолог на Пък от „Сън в лятна нощ“ на Шекспир. Режисьор на продукцията с марката „Ажур пико“ е Богдан Петканин. Кирил Кирилов по традиция всяка година прави най-вълнуващите събития с най-актуалните личности. Историческо остава турнето на „Актрисата“, на което грандиозният Стефан Данаилов се сбогува с живота. В аналиите са записани и гастролите като фойерверк  на Стоянка Мутафова. Въпеки пандемията миналото лято артистите на „Ажур пико“ изригнаха в „Направихте ме на луд“, където Йорданка Христова гостува не само с великите си шлагери. Грандамата по сценарий се впусна във флирт с Кирил Ефремов, който облече униформата на Фидел Кастро.

В концертите се включиха и диамантените момичета, а сега, независимо от политическата криза, шестзвездните обиколки на „Ексклузивната актьорска вечер“ имат сгъстен график: на 16 юли в Пловдив, на 18-ти във Варна, на 21-ви и 22-ри в Плевен и Велико Търново, на 25-ти и 26-ти – в Русе и Габрово, на 29-ти – в Созопол. Маратонът през август стартира на 11-ти в Летния театър на Бургас, за да продължи на 16-ти в Стара Загора, на 30-ти в Добрич и на 31-ви в морската столица. Датата за София е 29 ноември – в зала едно на НДК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай