Обрат! Дара с изненадващо решение за сватбата

Какво следва за певицата

Обрат! Дара с изненадващо решение за сватбата | StandartNews.com

Дара и годеникът й Ервин няма да са младоженци тази година, а решението изненада всички техни близки и приятели, които очакваха лятна сватба през тази година. Сватбата ще е през лятото, но на 2025-а.

Оказва се обаче, че певицата й гаджето й, които се сгодиха преди месец, искат да изчакат една година преди да се врекат във вярност един на друг, тъй като искат да изпипат всеки детайл от най-важния ден в живота си.

Дали ситуацията за Дара ще остане същата и след година време и тя ще се види реално като булка, ще почакаме, ще видим. Преди да се сгоди за около 35-годишния Ервин Иванов, който е лекар и доктор по фармакология, певицата бе гадже две години и половина с младия рекламист Мартин Димитров, с когото също се канеше да вдига сватба, но впоследствие се разделиха.

Годеникът на изпълнителката пък, който е от турски произход, преди няколко години бе сгоден за внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева, а раздялата им дойде заради ревността на доктора и безуспешните му опити да я накара да живее по строгите канони и да не бъде толкова предизвикателна. Как ще се справи с далеч по-разголената и провокативна Дара сега обаче, е любопитен въпрос, пише БЛИЦ.

Дара и Ервин са заедно повече от две години, а за годежа двойката потвърди навръх 14 февруари, когато пуснаха снимки от екзотичен Тайланд. На романтичната дата изпълнителката извади и новата си песен "Само мой", която посвети на половинката си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай